merhabalar

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY389
Newbie
Newbie
Name: Enes Daldaban
PID: 4680

merhabalar degerli kaptanlarım aranıza yeni katıldım bir sorum olacak.

fs2004 kullanıyorum LTBA da iken bazı uçakların callsign i THY olmasına rağmen uçakları boyasını VIP kaplama olarak görüyorum bu sorunun bir çözümü var mı yoksa fsx böyle bir sorun varmıdır yanıtınızı bekliyorum

Not:bu arada yaşım 15 :rofl:
THY389
Enes Daldaban
LTAI Antalya

THY389
Newbie
Newbie

yardım edecek yokmu acaba ?
THY389
Enes Daldaban
LTAI Antalya

THY2294
Junior Member
Junior Member
Name: ÖMER FARUK GENÇKAL
PID: 2294
Vatsim ID: 994887
City: İzmir

Enes oncelikle hosgeldin...
Diger ucaklari VIP olarak gormen diger ucaklari ucuran vpilotlar yuzunden. Onun icin yapabilecegin birsey yok.
Ayrıca sordugun bir soru icin, hemen cevap almak gibi bir sansin yok her zaman, surekli olarak kendi mesajina cevap yazma bir dahaki sefere...
İyi ucuslar...
artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

Enes Hosgeldin,

Oncelikle SqBox - Fsinn hangisini kullandigini bilmek gerekiyor. Eger Fsinn kullaniyorsan bu topic altinda Erman Pilicoglunun yazdiklarini okuyup diger ucaklari gormek istedigin livery leri secerek nasil gorebilecegini okuyup yapabilirsin

Eger SqBox kullaniyor ve Fsinn nedir bilmiyorsan onuda buradan indirip kurup SqBox un yerine kullanabilirsin tavsiyem sana FsInn kullan.

Ayrica install ettikten sonra nasil kullanildiginida buradan demo seklinde gorup bakip yapabilirsin

Bir sey daha, gene Fsinn icin hazirlanmis bir program var bunun ile Ivao daki Mtl dosyalarini yukleyerek diger ucaklari kendi livery leri ile gorebilirsin ama bunun icin bana artuncs@gmail.com yaz buradan ben sana bu programi gonderirim.

Sorunlarin oldukca yazmaktan cekinme, yasinin geregi enerjin ve cabuk ogrenme istegin sana burada bu hobby gerceklestirirken olusabilecek sorunlari daha cabuk cozmene yardimci olacak ve burada FlyTyh catisi altindada sana yol gosterecek her zaman birileride olacaktir.
Erhan M. Artuc
THY389
Newbie
Newbie

İlginize teşekkür ederim Erhan Kaptanım

SquawkBox u öğrendim kullanabiliyorum ama FSINN ı bilmiyorum onuda en kısa zamanda öğreneceğim. Diğer uçakların livery lerini görmem için ivao mu kullanmam lazım yoksa vatsim dede squawkbox dada kullanılabirimi acaba,çünkü vatsimde toplam 56 saatlik uçuşum var.
THY389
Enes Daldaban
LTAI Antalya

artuncs
Legend
Legend
Name: Erhan M. ARTUC
PID: 3578
Vatsim ID: 1087117
City: London

THY389 wrote:İlginize teşekkür ederim Erhan Kaptanım

SquawkBox u öğrendim kullanabiliyorum ama FSINN ı bilmiyorum onuda en kısa zamanda öğreneceğim. Diğer uçakların livery lerini görmem için ivao mu kullanmam lazım yoksa vatsim dede squawkbox dada kullanılabirimi acaba,çünkü vatsimde toplam 56 saatlik uçuşum var.
Ivao da benimde 600 saatin ustunde ucusum vardi. Ivao da herkes herkesi hangi livery kullaniyorsa o sekilde goruyor ama vatsim ortaminda maalesef su an icin mumkun degil, insallah ilerde gerceklesir.

Fsinn indirip kullanmaya basladiginda SqBox a gerek kalmayacak bilgisayarindan silip atabilirsin ayrica Fsinn sana SqBox tan daha fazlasini verecek.

Fsinn kullanirken diger ucaklarin livery lerini gorebilmen icin hazirlanmis bir program ile Ivao daki Mtl leri Fsinn icine yukleyip diger ucaklarin yuklu oldugu livery ile gorebilmeni sagliyor, yani bunun Ivao da ucman ile bir ilgisi yok, sen su an Vatsim server inda FlyThy de ucuyorsun, Ivao ile Vatsim iki ayri server. Kisaca bu program ile Mtl leri yukle, birde Erman Pilicoglu agabeyinin yazisini okuyup onlarida yaparsan istemis oldugun gibi etrafindaki traffic lerin pek cogunu kendi Mtl i ile gorebileceksin.

Bu progaram icin bana artuncs@gmail.com msg atarsan sana yollarim.
Erhan M. Artuc
THY389
Newbie
Newbie

Erhan Kaptanım bu aralar pek müsait değilim.Yakın zamanda sizinle irtibata geçeceğim kaptanım.
THY389
Enes Daldaban
LTAI Antalya

Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”