Aklıma bu konuda birşey geldi. Yeni başlayanlar için "Uçuş Okulu" diye sabit bir konu açılsa ve meb'deki gibi örgün eğitimi örnek alarak okullar açılsa çok eğlenceli olur diye düşünüyorum. Hatta biraz daha genişletmek gerekirse bu okula başvurmak isteyenler kendini tanıtan kısa bir bilgilendirici yazı yazsınlar ve bunların içinden gerçekten bu işi ciddiye alanlar kabul edilsin ve bu kişiler sınav yapılsın ve diyelim ki 0-30 arası alanlar ilkokul 30-60 arası alanlar orta okul ve 60+ üstü alanlar liseye kabul edilsin ve her okulda o seviyede bilgiler paylaşılsın. Bu işe yeni başlamış kişiler forumda birşeyler öğrenmek için dolanırken daha adam akıllı birşey öğrenmeden van vor yaklaşma ile ilgili tartışmaların içinde buluyorlar kendilerini ve birşeyler öğrenmek isteyerek okuyorlar ama onca zaman sonra bu kadar zamandır araştırıyorum okuyorum ama hala adam akıllı birşey bilmiyorum diyorlar. Eğer dediğim gibi bir sistem oluşturulursa böylelikle herkes kendi seviyesindeki konular ile ilgilenir ve her okuduğu konuda birşeyler öğrenmiş olurlar. Hatta ilk okuldan orta okula geçerken sınav ile geçiş olsun. Evet çok komik gibi geliyor ama eğer bu ya da buna benzer bir sistem oluşturulursa foruma yeni bir heyecan ve eğlence katılmış yeni bakış açısı kazandırmış olursunuz.