Merhabalar... Benim bilgisayarımda 2 adet ses kartı mevcut... Biri onboard diğeri ise 5+1 için kullandığım Creative ses kartı... İkisini de birbirinden bağımsız olarak çalıştırabiliyorum... Şimdi gelelim soracağım soruya...
Squawkbox ayarlarında ses kartı tercihi sormuyor bize... Sorsa problem yok zaten... Benim yapmak istediğim FS sesini Creative ses kartı aracılığıyla 5+1'lerden almak, Squawkbox seslerini ise onboard ses kartım aracılığı ile kulaklık-mikrofon'a iletmek...
Bu işlem için Squawkbox'ta ses kartı kontrolü mümkün müdür??
Simulator 5+1'den, Squawkbox kulaklıktan?
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Ben SB3 kaldırdım bakamıyorum ancak SETTINGS kısmında sound devices ayarlarını bulun. orada mikrofn hoporlör vb seçenekler var o kısmı bulunca oradan ilgili ses aygıtını seçersiniz.
Selamlar
Selamlar
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
-
- Senior Member
- Name: Kisisel veri
- PID: 3841
- Vatsim ID: 1008925
- City: Arnavutkoy
Konu ile alakası yok ama hazır SB3 den söz bahsediliyorken sorayım; halen karşı trafikler VIP olarak standart görünüyor değilmi?
- THY3890
- Average User
- Name: Semih Batuk
- PID: 3890
- Vatsim ID: 1110258
- City: Istanbul
Ben PMDG kullanıyorum ve karşımdaki tüm PMDG'leri (yabancı şirket olsa bile) kendi THY boyamamdan görüyorum... Bazı Airbus'lar görüyorum THY boyamalı... ama VIP'ler çoğunlukta...THY3841 wrote:Konu ile alakası yok ama hazır SB3 den söz bahsediliyorken sorayım; halen karşı trafikler VIP olarak standart görünüyor değilmi?

-
- Senior Member
- Name: Kisisel veri
- PID: 3841
- Vatsim ID: 1008925
- City: Arnavutkoy
Anladım Semih Kaptanım..SB veri tabanında yer alan liverylerden THY olanlı görebiliyoruz..galiba SB yazilim gelistirmeside durdu; tesekkur ederim bilgi icin.