Sevgili arkadaşlar,
FS2004'ü yeni bir bilgisayara kurdum, daha önce kullandığım gibi FSInn (1.2) programını kurdum, flight simulator'u ve FSINN programını çalıştırdıktan 1, 2 dakika sonra flight simulator hata mesajı vererek tamamen kapandı. (FSInn programını çalıştırmadığım zamanlarda flight simulatorda sorun olmuyor)
SB3 kullanmayı denedim, onda da aynı sorunla karşılaştım.
FSInn 1.3 Beta programı ile de aynı sorun devam ediyor. Ayrıca bu programı (FSInn 1.3 ü) kurabilmek için önce Net Framework 3.5 ı yükledim. Bu arada Direct X 9 c yi de yükledim.
Sonuç olarak şu anda on-line uçmam mümkün olamıyor.
Kullandığım sistem :
Windows XP professional
İşlemci : Intel Core 2 Duo
Hafıza 4 GB
Ekran kartı 1 GB
Bu arada aynı FS2004'ü ve FSInn 1.2 yi, taşınabilir bir bilgisayarda, (daha düşük görüntü kalitesi ile) sorunsuz kullanabiliyordum (512 MB hafıza ve 512MB ekran kartı ile)
Antivirüs programı olarak NOD32 kullanıyorum, eski bilgisayararımda hiç bir sorun çıkarmamıştı, yine de bu arada yeni bilgisayarda NOD32 yi kapatıp uçmayı denedim, sorun çözülmedi.
Ayrıca windows güvenlik duvarı içine FSInn'i de tanıttım, yine de sorun devam ediyor.
Bu konuda fikir verebilecek arkadaşlar var ise yardımlarını rica ederim.
Saygılarımla,
Melih Çinçin
THY 678
Multiplayer moduna bağlandıktan sonra FS9 kapanıyor
Melih Abi ,
Selamlar. Senin sorunun anladıgım kadarı ile FSUIPC’nin yüklü olmamasından ya da registered olmamasından kaynaklanıyor gibi duruyor.
NOD32 ile ilgili ise, simulatoru kapatma sorunu vardı bir süre geçtikten sonra. Onuda FS9 exe ile FSINN veya SB ın exe lerini exception liste alarak gideriyorduk.
Yeni sistem hayırlı olsun.
Selamlar. Senin sorunun anladıgım kadarı ile FSUIPC’nin yüklü olmamasından ya da registered olmamasından kaynaklanıyor gibi duruyor.
NOD32 ile ilgili ise, simulatoru kapatma sorunu vardı bir süre geçtikten sonra. Onuda FS9 exe ile FSINN veya SB ın exe lerini exception liste alarak gideriyorduk.
Yeni sistem hayırlı olsun.