Gectiğimiz günlerde FSX aldım ve yükledim online uçuşları yapmak için fs copilot ve fsinn yükledim, fsx için çıkan FSUIPC yükledim. Online bağlanınca fs2004te hava durumunu fsinn kendisi değiştirirdi gerçeğe göre ancak FSXte bu olmuyor weather'dan girip 15dk da bir güncellenen real wheather seçmek zorunda kalıyorum. Ayrıca örneğin LTBA_APP'a bağlanınca frekansını girince olması gerektiği gibi kontrollörle konuşuyorum ancak FS'in kendi ATC'si de konuşuyor arkadan onun sesini kısarak bu sorunu gideriyorum. Ayrıca AI traffic kalıyor online'a bağlanınca FS2004'te sadece online traffic oluyordu.
Bu sorunu nasıl çözebilirim?
Burak Bugday
FSX ve FSINN
-
- Junior Member
- Name: Burak Buğday
- PID: 2175
trafik sorununu hallettim zaten yazımda belirttiğim gibi benim asıl derdim ATC frekansına bağlandığımda FSin kendi ATC'side konuşmaya başlıyor... hadi onuda sesini kısarak hallettim peki hava durumunu nasıl halledicem sürekli FS'in guncelleme yapmasınımı bekleyeceğim? Bazı zamanlar FSin kendi metarıyla FSinn metarı çelişiyor örneğin LTBA de rüzgar 16005 gözükürken metarda 22012 gözükebiliyor FS'in kendi ''güya'' gerçek hava durumunda. Bunlara kesin bir çözüm yokmu? Tahminimce FSuipc ile alakalı bir sorun galiba
Saygılar,
Burak BUĞDAY
THY2175
Saygılar,
Burak BUĞDAY
THY2175
Merhaba;
Kemal hocamın dediği gibi Acyive sky yüklerseniz sorun kalmaz. Fsinn'i silmenize gerek yok
. Ancak active sky yüklediğinizde options manuel kısmını dikkatlice okuyunuz FSX için biraz daha farklı ayarlar mevcut.Active sky yüklediğinizde fspuıc weather settings off konumunda olmalı.
Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
PID:3253 1984
İST
Kemal hocamın dediği gibi Acyive sky yüklerseniz sorun kalmaz. Fsinn'i silmenize gerek yok

Saygılarımla;
Onur DURMUŞ
PID:3253 1984
İST