Zıplama problemi

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
cthulhu
Rookie
Rookie

Herkese merhabalar,

Default LFPG ve EGKK havalimanlarında(LBSF'ye de uçtum ama orada bu sorun olmadı) uça?ım taxi esnasında ve pist üzerinde koşarken durduk yere zıplıyor ve ön iniş takımları zarar gördü?ü için uçuş düzgün bir şekilde gerçekleşemiyor...(bugün 5 kere Gatwick'ten havalanmaya çalıştım 1 tanesinde LTBA'ya indikten sonra ön iniş takımları görevini yapmadı ve burun yere çakıldı 3 kere taxi esnasında crash oldum en son boarding sırasında kırım geçirdim)Fs.cfg ve scenery.cfg'yi silip yeniden yapılandırmayı denedim ama sonuç yok.

Hal böyle olunca POSKY A332'yi suçlu ilan ettim ama ifdg320'de aynı şekilde zıplayınca kime suç ataca?ımı bulamadım açıkçası. Bu sorunu çözmemde yardım olabilecek biri var mı aranızda? E?er varsa gerçekten çok minnettar olaca?ım çünkü Gatwick'te mahsur kaldım:((

(arama yapmamı tavsiye etmeyin lütfen, oradaki çözüm işe yaramadı)

Image
turkisheagle
Newbie
Newbie

Arkadasım hangi sıklıkla oluyor bu olay.Çünkü benimde başıma arada sırada gelen bi olay.Bende senin gibi çok fazla suçlu ilan edip,onları teker teker oyundan silip infaz ettim.:D.Baya bi müddet başıma gelmedi ama geçen gün tam kalkışta bi anda kontrolü kaybettim.1 dakika kadar uçakla boğuştum ama sonra düzeldi.özellikle LTBA da 24 nolu pistte başıma gelen bi olay...

Burak GÖKGÖZ
cthulhu
Rookie
Rookie

Herşey dün öğle saatlerinde LFPG Charles DeGaulle havalimanında gate'e doğru giderken başladı... Sonra LTBA-LBSF yaptım bir sorun çıkmadı. Ardından LBSF-EGKK Gatwick uçuşumu yapıp park ettim yine sorun yok... Ne olduysa bu sabah oldu, Gatwick te mahsur kaldım:). Daha önce de hiç karşılaşmamıştım.(LTBA'daki dışında o zaten scenery hatasından kaynaklıydı)

Image
1237
Senior Member
Senior Member
Name: Alper Oğuz
PID: 0000
Vatsim ID: 0000
City: Istanbul

Eskiden denediğimde bunu FS2004'ün default 747'si ile hemen her uçuşta yaşıyordum. Genellikle piste kadar bile gidemiyordum. Ama çözümü var mı bilmiyorum.

Alper Oğuz
TK1237
alperoguz at gmail nokta com
onurserce
Junior Member
Junior Member

Belki çok sert rüzgar esiyordur [8)]

Onur Serçe - LTBA
[img]http://www.euro-book.net/indicator/2/onurserce.png
[/img]
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”