pmdg

Questions, comments; documents about Boeing related products (PMDG and others) ...
Post Reply
yeg80
Newbie
Newbie

arkadaşlar bu ürünü satınalabileci?imz bir adres veya download edebilece?imiz bir yol tasiye ederseniz sevinirim

age05
THY1448
Newbie
Newbie
Name: İlhan Altınbaş
PID: 1448
Vatsim ID: 926193
City: Ankara

www.precisionmanuals.com

İlhan Altınbaş
cenko
Newbie
Newbie

Evrim kaptanım kızma arkadaşa. Bilmiyor ve öğrenmek istiyor. Ne varki bunda:) İsmine bak zaten age05. Yaş itibari ile bizim yardımcı olmamız lazım.:D

Cenk Nergiz
TC-CNK
YilmazEfe
Average User
Average User

quote:Evrim kaptanım kızma arkadaşa. Bilmiyor ve öğrenmek istiyor. Ne varki bunda İsmine bak zaten age05. Yaş itibari ile bizim yardımcı olmamız lazım.

Kızmak kadar dalga geçmekte yanlış değilmi?Havacılık şevkini kırmayalım..O kişinin belirtilen gerçek yaşının 31 olduğunu dikkate alırsanız...Tamam Evrim haklı cidden araştırma yapılmamış ama bunun yerine direk adresi vermek daha kolay.:):D Ben olsam o kadar uğraşmaz ilhan hocam gibi direk adresi yazarım.[;)]

Efe Doğan TK957
efedogan@gmail.com
Image
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

bana göre son bir senedir bu işin tadı tuzu iyice kaçmaya başladı arkadaşlar.bu topic için değil genel anlamda açılan tüm topicleri dikkate alarak söylüyorum.

Hakan737Guven
THY1971
Rookie
Rookie
Name: Erhan YILMAZ
PID: 1971
Vatsim ID: 966324
City: Istanbul

öncelikle hepinize teşekkürler zaman ayırıpta birşeyler yazdığınız için. ben bu konuda acemi olduğum ve bilgi birikimim siz tecrübeli arkadaşların yanında solda sıfır kaldığı için sizden yardım istedim bunu google dan araştırmasını tabikide biliyorum ama linki yazarken hani engin tecrübeleriniz var ya belki yanısıra küçük tavsiyelerde bulunursunuz hemde dediğim gibi yeniyim ya birileriyle kaynaşmak bilgi alışverişini yapabileceğim biraz daha samimi insanlarla tanışmaktı ama siz eleştiri boyutunu biraz aşıp (küçümeyip dalga geçerek)aranıza katılmaya çalışan insanları bu işten soğutmaya özen gösteriyorsunuz hata bizdeki sizin engiiiiiin bilgilerinizede başvurup bu işi daha iyi kavramaya çalışıyoruz neyse yinede teşekkür ederim.

aral
yeg80
Newbie
Newbie

O SORABİLİRSİNDE ÇOK AYIP BİR?EYMİ PMDG NASIL BULUNUR DEMEK HEMENİNSANLARI SİZİN YAPTI?INIZ GİBİ A?A?ILAMAK MI LAZIM TUTUMUNUZ ÇOK YANLI? HİTAP ?EKLİNİZDE SORDUM BELKİ KARACAHİLİM BU KAR?INIZDAKİNİ KÜÇÜMSEME HAKKINI A?A?ILAMA HAKKINI VERMEZ Kİ SİZE CEVAP YAZMAZSIN ES GEÇERSİN OLUR BİTER NEDEN BU ?EKİLDE TEPKİ GÖSTERİYORSUNUZ ANLAMADIM YA SANKİ SUÇ İ?LEDİK OLMAYI VER YARDIMCI YAZMAK ZORUNDA DE?İLSİNİZ Kİ BİR?EYLER

age05
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Arkadaşlar lütfen yazım dilimize dikkat edelim, zaten mimiklerden yoksun bir diyalog yaşıyoruz. Yanlış anlamalara yolaçmayalım.

Erhan bey lütfen yazılarınızı yazarken capslock açık olmamasına dikkat edin. Ayrıca "aral" ve "yeg80" adıyla iki ayrı kullanıcı tanımlamışsınız, lütfen birinden vazgeçin, kafaları karıştırmayın.

Teşekkürler...

Image

Virtual A3xx Instrument Rating
TK157
[url="http://virtual.planepictures.net/search.cgi?selcuk$poyraz"]VPP Screenshotlarım[/url]
yeg80
Newbie
Newbie

dediğiniz gib daha fazla uzatmaya gerek yok son olarak belki zaman ayırmak isteyenler size saçmada gelse bu soruyu cevaplamak isteyecek kişiler olabilir olmayada bilir siz cevaplamak saçma geliyorsa keşke cevaplamasaydınız değerli vaktinizi aldığım için de ayrıca özür dilerim ama ben yazdım bir kere siz bunu sorun haline getirdiniz

Selçuk hocam caps lock'a dikkat edeim bundan sanra birde aral yeg80 demişsiniz register sorunu yaşadım mail 3-4 gün bekledim mail gelmeyincede ikinciyi açmak zorunda kaldım ilgilerinized teşekkür ederim

age05
Post Reply

Return to “Boeing Fleet”