FS Hata Veriyor!!!

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
captainserhat
Junior Member
Junior Member

[V]Arkadaşlar bu FS ile başım dertte...[:(][:(]Uçarken sıklıkla oluyor bu aniden siyah ekran gelip donuyor ama e?er online isem atc konuşmalarını felan duyabiliyorum ve pencere mod da isem yukarıda FS menülerini görebiliyorum böyle bekledikten bir süre sonra hata raporu veriyor ve "gönderme" dedi?imde kapanıyor fs.Hata raporlarınn içeri?ine bakınca "g3d.dll" ile ilgili birşey oldu?unu gördüm ve birkez de "terrain.dll" hatası ile karşılaştım.Yardımlarınızı acilen bekliyorum....[:(][:(][:(][V]

Serhat ERVATAN
TK905
Yyi Uçuşlar...
Image
extronus
Newbie
Newbie

Ayni problem ile zaman zaman bende karsilasiyorum. Ancak bunun icin yapilabilecek birsey malesef yok. Programin bir ic hatasindan kaynaklaniyor. Anladigim kadariyla kendisini arka planda sanip goruntuyu update etmiyor

Turgut Hakki Ozdemir
bora737
Rookie
Rookie

Genelde ltba yaklasmada ayni sey bende oluyor bugun 3 kere Atcos tan 06 ya giris yapamadim careyi ltac ye gitmekte buldum sonunda...
Bora Sirtalan
THY157
VIP Member
VIP Member
Name: Selçuk POYRAZ
PID: 157

Ben bu sorun yüzünden 2 aydır Antalya ve Sochi'ye uçamıyorum. Geçici çözümü buldum ama; niye olduğunu bilmesem de fs'de zamanı winter seçince sorunsuz uçabiliyorum bu alanlara. Sanırım yüklediğim bişey fs dosyalarını bozdu, bir daha ki formata kadar böyle idare edeceğim:)

Image

Virtual A3xx Instrument Rating
TK157
[url="http://virtual.planepictures.net/search.cgi?selcuk$poyraz"]VPP Screenshotlarım[/url]
captainserhat
Junior Member
Junior Member

Arkadaşlar yanıtlarınız için çok teşekkürler...?u anda sorun çözüldü gibi bir başkasından "g3d.dll" dosyasını aldm.Aldığım dosyayı kendi dosyam ile değiştirdim ve 2-3 uçuş herhangi bir problem vermedi inşallah böyle devam eder...[8D]

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
arun
Newbie
Newbie

merhaba arkadaşlar,

yaşadığım sıkıntı ile ilgili doğru topiğe yazdığımdan çok emin olmasamda bir konuda yardımınızı rica ediyorum,

FS2002 var bende, kısa bir zamandır ilgileniyorum, daha önce bir süre ilgilendim ancak ara verdim,

en iyi görüntüyü alabilmek için SETTINGS ile ilgili sizlerden yardım istiyorum, donanım aşağıdaki gibi;

19'' SAMSUNG monitör, 997 MB
HIS ATI RADEON, 256MB, X700SE PCI-EX ekran kartı
ASUS P5LD2, anakart,
SEAGATE, 200 GB SATA NCQ harddisk, 16 MB cache
INTEL 4, 3.2 ghz, işlemci

böyle bir donanımdan görüntü, ses vs. anlamında en iyi performansı almak için FS2002 SETTINGS kısmında yapılması gereken ideal ayarları bildirirseniz memnun olurum,

halen hazırda FS2004' ün kullanıldığını da biliyorum, gerekirse aynı donanım için FS2004 ideal ayarlarını da bildirebilirsiniz,

selamlar, teşekkürler..
captainserhat
Junior Member
Junior Member

http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TO ... s=tutorial

Hocam istediğiniz bu olsa gerek... [:p]:)

Serhat ERVATAN
TK905
İyi Uçuşlar...
Image
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”