Herkese merhaba..
FS de setting-dısplay deki tüm seçenekleri maximum yapınca makine zorlanıyor ve sceneryler ya? gibi kaymıyor ve tekliyor sanıyorum bu makinemın performansından kaynaklanıyor makine özelliklerim, "Pentium III
450 MHZ işlemci 256 MB RAM ve Diamond viper 770 32 MB ekran kartı 20 GB harddisk" simdi, maximum performansda tüm uçuşu hiç teklemeden uçan arkadaşların,
bunu ne özellikte bir makine ile gerçekleştirebildiklerini lütfederlerse sevinirim. herkese iyi uçuşlar
Ünal Narçın (cimbalto)
FS den maximum performace almak için
Süper makina arayışları hep sürecek
)
Bence önemli olanlar (önemlilik sırasına göre)
1- 64 MB Ekran kartı (mümkünse nVidia chipsetli cünkü adamlar driverlarını devamlı update ediyorlar ve bunlar sayesinde kartı değiştirmeden performans artisi elde ediliyor)
2- Yukarıdada belirttiğim gibi ekran kartının en son driver'ları
3- 512 KB RAM
4- LAgo'nun FS Assist programı. Frame rate ayarlarını sürekli kontrol eden ve size hissettirmeden (mesela 30.000 feette ucuyorsanız Auto Gen ve Scenery complex'i düşürüp frame rate' istediğiniz değerler arası tutmaya calisan) değiştiren bir payware-yardımcı program.
5- İşlemci. Burdada çok tartışıldı 1.8 mi 2.0 mi gibi. Ama sonucta PIII 800 veya AMD 800 işlemci yetebildiği görüldü.
Ferdi Vefa

Bence önemli olanlar (önemlilik sırasına göre)
1- 64 MB Ekran kartı (mümkünse nVidia chipsetli cünkü adamlar driverlarını devamlı update ediyorlar ve bunlar sayesinde kartı değiştirmeden performans artisi elde ediliyor)
2- Yukarıdada belirttiğim gibi ekran kartının en son driver'ları
3- 512 KB RAM
4- LAgo'nun FS Assist programı. Frame rate ayarlarını sürekli kontrol eden ve size hissettirmeden (mesela 30.000 feette ucuyorsanız Auto Gen ve Scenery complex'i düşürüp frame rate' istediğiniz değerler arası tutmaya calisan) değiştiren bir payware-yardımcı program.
5- İşlemci. Burdada çok tartışıldı 1.8 mi 2.0 mi gibi. Ama sonucta PIII 800 veya AMD 800 işlemci yetebildiği görüldü.
Ferdi Vefa
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Merhabalar,
Ben Celeron 333, 256 MB Ram, 20 GB HDD ve 64 MB GeForce2MX400 ile tüm ayarlar max. uçuş yapabiliyorum. Tek sorunum en başta FS nin yavaş yüklenmesi o kadar.
Selamlarımla...
Selçuk Poyraz
TK157
Ben Celeron 333, 256 MB Ram, 20 GB HDD ve 64 MB GeForce2MX400 ile tüm ayarlar max. uçuş yapabiliyorum. Tek sorunum en başta FS nin yavaş yüklenmesi o kadar.
Selamlarımla...
Selçuk Poyraz
TK157