yardım

Help Center For New Turkish Virtual Pilots. Questions about connection, online flying, and training.
Post Reply
cempekardan
Newbie
Newbie

merhaba ben flyşyye yeni üye oldum.size birkaç sorum olacak:
1.ben squawk box 2.2.2 yi yükledim.benim fsim 2002im var.çalıştırınca ''bu program sadece fsim 98,2000 çalıştırıyor''diyor .bende 2.3ü yükledim yine aynı hatayı veriyor.2.2 yi aradım bulamadım.nasıl yükleyecem?
2.auto landing nasıl kullanılıyor?hangi tuşla activate ediliyor?
3.Bir arkadaşımda fsim 2002nin kopyası var. kopyayla flyşyye katılabilirmi?
4.Flyşy traning programı ücretsizmi?Ankaradan katılabilirmiyim?
sorularım bu kadar devamı gelecek sanıyorum.cevaplarınız için simdiden teşekkürler.
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

quote:
merhaba ben flyşyye yeni üye oldum.size birkaç sorum olacak:
1.ben squawk box 2.2.2 yi yükledim.benim fsim 2002im var.çalıştırınca ''bu program sadece fsim 98,2000 çalıştırıyor''diyor .bende 2.3ü yükledim yine aynı hatayı veriyor.2.2 yi aradım bulamadım.nasıl yükleyecem?

---FlyThy download sayfasinda en son versiyon mevcut..eger ordan olmazsa www.fsnordic.net adresinde de Squawkbox'ın en son FS2002 versiyonu var tavsiyem bununla birlite hostsb programinida indrimen ve yine forum'daki baglanti problemleri ile ilgil tpiclere göz atman

2.auto landing nasıl kullanılıyor?hangi tuşla activate ediliyor?

---auto landing ile ilgili olarada bir topic var sanırım tüm cevaplar orada

3.Bir arkadaşımda fsim 2002nin kopyası var. kopyayla flyşyye katılabilirmi?

--- olayın kopya FS cd'leri ile bir alakası yok ancak yaptığımız işe olan saygımızdan ötürü legal kullanıcı olun diyoruz. Ne varki coğu zman olduğu gibi ekonomik şartlar bir çok arkadaşımızı kopya kullanmaya itmek durumunda. yapacak birşey yok en iyisi kopyamı orjinalmi muhabbeti yapmamak, FS olsunda nasıl olursa olsun :))

4.Flyşy traning programı ücretsizmi?Ankaradan katılabilirmiyim?
sorularım bu kadar devamı gelecek sanıyorum.cevaplarınız için simdiden teşekkürler.

--- walla bu program çok tuttu ve masraflar fazla. özellikle FLyThy'nin Eurocontrol ve ATC servisi hizmetleri için hesabına epeyce bir meblağ yazıldı. Bunları sanırım yakındatahsil edeceğiz bu yüzden eğitm paralı oalcak sanırım. Gerçek hayatta bu iş yaklaşık 50bin USD'ye mal olduğuna göre buradada biraz tanıdık indirimi felan 35Bin sanal USD'ye anlaşılabilir :))
elbette bu program ücretsiz :) yeterki siz takip edip iyi ögrenin, çünkü bu program bulunmaz bir fırsat :)

Hakan Guven
Post Reply

Return to “Training Lounge”