Slm arkadaslar, sizlerden bi konuda yardim isteyecedktim. Bugun LTBA-HECA ususunu yapmak uzere istanbuldan kalktim, ve az bir sure sonra YAA VOR yaklasirken VNAV dugmesindeki issik sondu ve tekrar acmama izin vermedi. VNAV dugmesine bastigimda soyle bir mesaj aliyorum "Chack MPC Altitude". Acaba bu soruna nasil son verebilirim, vede bu mesaj ne ile ilgilik. Yardimlariniz iicn tesekkurler
VNAV Sorunu
-
- Rookie
ahh evet bak hakan hocam, onu yapmadim o yuzden takinti yapdi.
Cok tesekkurler, bir de screen shot attachment nasil yapiliyor???
Cok tesekkurler, bir de screen shot attachment nasil yapiliyor???
- hakan737
- VIP Member
- Name: hakan guven
- PID: 003
- Vatsim ID: 811602
- City: istanbul
alcalırkende aynı unutmayın. ucak ne olursa olsun MCP paneldeki degere tırmanır veya alcalır.VNAV acık olsa bile.. yeni leveli set ettikten sonra yine vnav'a basin devam decektir.
resmi eklemek icin once bir yere upload edin. (forum sitesine upload edilebiliyormu bimiyorum) sonra bu ikisinin arasına (yazarken yukarıdaki sagdan 4. kutu image insert)linki koyun.cıkıp cıkmadıgını kontrol icin alttaki preview'i kullanın.
Hakan737Guven
resmi eklemek icin once bir yere upload edin. (forum sitesine upload edilebiliyormu bimiyorum) sonra bu ikisinin arasına (yazarken yukarıdaki sagdan 4. kutu image insert)linki koyun.cıkıp cıkmadıgını kontrol icin alttaki preview'i kullanın.
Hakan737Guven
-
- Rookie
sagolasin hakan hocam, aksama uzerinde bi calisma yaparim ve olursada bir resim patlatirim, iyi ucuslar[8D]