Merhaba,
PMDG 737 NG panelde EFIS ekranını sadce (yani tam olarak) vor veya map modda görme imkanı var mı?
PMDG sitede screen shoot larda bu şekilde görünüyor (yani kandırmadılarsa bizi) ama ben ne 737-600, de ne 700 de nede, 800 ve 900 de bu şekilde bir görüntü alamadım yada ayar bölümünü bulamadım.
Stand by göstregelerde V/S vs. zaten görünüyor ana ekranda bunu görmek bana kullanışsız geliyor. (başka bir deyişle) ben tam "full rose" görmeyi tercih ederim. Bu durum için bir çözüm var mı?
sevgi ve saygılar...
Serhan Önür
TK396
EFIS ekranı görünümü
-
- Junior Member
- Name: Alper DİLAVER
- PID: 539
- Vatsim ID: 847840
- City: TRABZON
selamhocam,
Eger bahsettıgın HSI yanı horızontal sıtuatıon ındıcator ekranı ıse orda vor u 360 derecelık rose olarak gorebılmenın yolu vor butonunun hemen sagındakı butonu + yada - yonde cevırerek o ekranın modunu degıstırebılıyosun...yalnız dıkkar et o butoların hem cevırme hemde ustune bastırma fonksıyonu bıre bır sımule edılmıstır.
Eger dogru anladıysam sorununu...
iyi ucuslar
TK539
Alper DİLAVER
KTÜ Fen Bilimleri Enst.
Ulaştırma Anabilim Dalı
Yüksek Lisans Öğrencisi
Eger bahsettıgın HSI yanı horızontal sıtuatıon ındıcator ekranı ıse orda vor u 360 derecelık rose olarak gorebılmenın yolu vor butonunun hemen sagındakı butonu + yada - yonde cevırerek o ekranın modunu degıstırebılıyosun...yalnız dıkkar et o butoların hem cevırme hemde ustune bastırma fonksıyonu bıre bır sımule edılmıstır.
Eger dogru anladıysam sorununu...
iyi ucuslar
TK539
Alper DİLAVER
KTÜ Fen Bilimleri Enst.
Ulaştırma Anabilim Dalı
Yüksek Lisans Öğrencisi
İkinci ekranın sol tarafında, altimetre ve v/s göstergeleride görünüyor, (bahsettiğiniz özelliği biliyorum) benim sorduğum bu ekranın sol tarafındaki altimetre ve v/s göstergelerinin görüntüden çıkarılıp, çıkarılamayacağı.
Zira; pmdg sitesinde screen shootlarda bu mevcut; ama ben bu görüntüye bir türlü ulaşamadım.
Serhan Önür
TK396
[url]http://www.precisionmanuals.com-PMDG%20737%20Gallery[/url] "Main Panel"
Zira; pmdg sitesinde screen shootlarda bu mevcut; ama ben bu görüntüye bir türlü ulaşamadım.
Serhan Önür
TK396
[url]http://www.precisionmanuals.com-PMDG%20737%20Gallery[/url] "Main Panel"
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Serhan Kaptan dediğiniz şeyi PMDG menüden yapıyorsunuz ama tam olarak hatırlamıyorum. Tarık kaptan söylemişti bana da. ND ile ilgili bir sekme vardı sanırım, inanın hatırlasam söylerdim ama korkmayın hasta yaşayacak, umut var menüleri kurcalarsanız 
Selçuk Poyraz
Captain
Virtual A3xx Instrument Rating
TK157

Selçuk Poyraz
Captain
Virtual A3xx Instrument Rating
TK157
quote:Originally posted by Selçuk
.... ama korkmayın hasta yaşayacak, umut var menüleri kurcalarsanız
Hocam sevgiler saygılar, tekrar bakayım zira epeyice aradım ama bulamdıydım... Tabii bir airbus konfor ve teknolojisini beklemekle aslında hata bende.... ne gerek var şimdi airbus'ın üzerine.....
neyyyssshee bakıcaz bakalım.
efm. sevgi ve saygılar tekrar.
Serhan Önür
TK396
Yes; You are so righte sir.... Tamamdır hocam buldum sağol varol, bakıpta göremeyenlerden oldumuşuz yani....
.... ama korkmayın hasta yaşayacak, umut var menüleri kurcalarsanız

Hocam sevgiler saygılar, tekrar bakayım zira epeyice aradım ama bulamdıydım... Tabii bir airbus konfor ve teknolojisini beklemekle aslında hata bende.... ne gerek var şimdi airbus'ın üzerine.....
neyyyssshee bakıcaz bakalım.
efm. sevgi ve saygılar tekrar.
Serhan Önür
TK396
Yes; You are so righte sir.... Tamamdır hocam buldum sağol varol, bakıpta göremeyenlerden oldumuşuz yani....