Page 1 of 1

TERR option

Posted: 08 Apr 2005, 13:33
by CnC
Selamlar
Bir B738 cocpit resminde Navigation Display de farkettigim bir option. TERR aktif durumda.. Bu terrain demek sanirim.. PMDG de calismiyor. PMDG yetkilileri, bunu calistirmayi dusunuyorlar mi? Bilgisi olan? Arazi yukseltilerini gormek acisindan iyi olurdu. Zifiri karanlikta, tepelerle dolu bir arazide, ustelik isigi olmayan bir piste yaklasirken faydasi olurdu.. Ornek:LTCL Siirt.

Sevgiler ve Saygilar

Cüneyt Damar
TK1193 Captain
Image

Posted: 09 Apr 2005, 18:36
by TK550
Cüneyt hocam selamlar,hem gerçekçilik açısından hem de sizin dediğiniz faydalardan güzel olurdu tabi.Ama benim bildiğim kadarıyla bunu şuan MSFS ortamında modellemek mümkün değil,belli olmaz bakarsınız Fs2006'ya kısmet olur.

Saygılar



TK550
Ural Köseoğlu

Posted: 10 Apr 2005, 12:30
by THY166
Bildiğim kadarı ile Fs9'da Terrain bilgisi alınabiliyor ... Alınamasa Garmin GPS bu datayı gösteremezdi .

Tabii GPS'in alabildiği bu datayı başka sistemler alabilir mi , alırsa nasıl alır , mikrofsoft'un eşşiz SDK'sı olayı ne derece açıklamıştır bunları bilemiyorum [;)]

Tahminim GPS SDK çözüldüğünden panellerde TERR özelliğinin çalışabileceğidir .

Sevgiler

Fatih Koz
Not Rated Virtual Pilot [;)]