FSMaintenance nasıl kullanılır?

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Tegmen
Junior Member
Junior Member

FSMaintenance nasıl kullanılıyor ? Ynglizcem yeterli olmadıgı icin pek bişey anlamadım.Bu programın Vatsimde kullanılmasının sakıncası var mı?Yoksa, Daha fazla gerçekçilik adına bu programı neden kullanmıyoruz? www.lagonline.com dan indirdim programı

Tahir ALGAN
TK425
TK550
Senior Member
Senior Member

Kısaca anlatmaya çalışayım:
Öncelikle kullandığınız uçakları seçerek filonuza ekliyorsunuz.Uçuşa başlamadan önce yani dark and cold cokpit durumundayken programın loggerını çalıştırıyorsunuz ve böylece program her hareketinizi kaydetmeye başlıyor.Bu noktadan sonra yapacağınız her hata size cezaya ve sistemde arızaya neden oluyor,örneğin hızlı taxi yapmak ya da hızlı gear down yapmak vs vs...Uçuş sonunda motorları kapatınca program size genel bir not veriyor ve uçağın sistemlerinin durumunu gösteriyor ve size bir bakım maliyeti çıkarıyor siz de ona göre bakım yapıyorsunuz,paranız yetmezse bankadan kredi bile alabilirsiniz...
Tabi gerekli bakımı yapmazsanız ilerde ilgili sistem arızalanıyor.
Vatsim'de kullanmanın sakıncalı olacağını zannetmiyorum(bakılmarınızı düzgün yapıp her seferinde acil iniş deklare etmezseniz :D).Bu programı neden kullanmıyoruz sorusuna cevap, bu programı kimsenin bilmemesi ve payware olması olabilir.

Saygılar

Ural Köseoğlu
TK550
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”