Merhabalar, Bu sadece sorunu olan arkadaslar icin ilk once hic birsey yapmadan dusuk FSUIPC version nu ( yani version 2.975 version nu back up yap). cunku bunlari yaparsan FLIGHT RECORDER FSUIPC version 3.02 le calismayacak.
Yaptigim denemeler ve testler sonucu eger hala FSUIPC 3.02 sorununuz varsa FS2002 de bunlari uygulamalisiniz.
Bazi arkadaslarda FSUIPC 3.02 veya 3.0 ve yukarisi, FS2002 yukleyince SB ye girdiginiz de ucaginiz yanlis yerde gozukuyor, cunku FSUIPC 3.0 version ciktiginda SB FSUIPC ye register olmamisti bundan dolayi sizin FS2002 nin icinden registir yapmaniz lazim. Asagidaki uygulamayi yapin hersey yolunda girer.
1. FSUIPC 3.02 yi FS2002 ya yukle,
2. FS2002 yi ac
3.oyunun icindeyken yukaridaki modules tab ne click yaparak FSUIPC yi acin
4.sag taraf asagi ucuncu tab bi yani "register an application program" click yap.
5. onu yapinca registration windows su cikacak, program name e squawkbox.exe yaz. enter paste key here yerine bunu yaz buyuk harflerle LWVQ 7I2V 9GPB
6. sonra ok le git SB ye baglan bukadar.
Bu FS2004 le de gecerli. ayni seyi yani FSUIPC 3.02 yi fs2004 yukledigin zaman ayni seyi yapin.
SB FS2004 le de calisiyor fakat nezaman FS2004 den multiplayer yaptiginiz da SB onu tanimlamiyor, bundan dolayi ATC le yazisirken SB yi kolanman gerek yani FS2002 gibi FS2002 nin multiplayer windows dan kullanamiyorsunuz.
Bunun nedenleri FSUIPC 3.0 cikinca SB FSUIPC le hic register yapmamis bile cunku biliyorsunuz SB 3.0 yakinda cikmasi lazim.
Fakat bunlari yapsan FLIGHT RECORDER calismiyacak. flight recoderin FS2002 ve FS2004 calismasi icin FSUIPC 3.02 yukledikten sonra bizimkilerin peter dawson la hemen bedava olarak register yapmalari lazim hani SB nin yaptigi gibi. peter FSUIPC nin program yazari. al buda pete dowson nin kendi support sayfasindaki konusmalari
"No bug. Please read şe announcements, or even şe beginning of şe FSUIPC User Guide. If you don't register, you can only run accredited programs. Accredited programs have access keys. I supply access keys to developers or suppliers on request, and şey are free for freeware programs.
No one has requested one for Squawkbox yet. I cannot generate keys from şin air, I need data about şe programs. I am not a Squawkbox user so I don't even have şe program.
So, it is no use you "waiting for a better version". Sorry.
Tavsiyem FS2002 ye hic FSUIPC nin 2.975 yukseyinden hic bir version yukleme. FS2004 icin eger FSUIPC nin 3.0 veya yukari version larini yuklersen SB bu asamalarla calisir flight recorder gine calismaz register olana kadar.
Kalin salicak la ben benim sorunu boyle cozdum sorunuz varsa reply yapin buraya bildik ce sizlere cevap yazmaya calisirim.
Sizleri cok seviyorum iyi aksamlar.
PS: Hala o guzel ŞY texture arkadaslara sesleniyorum ne olur su PMDG 737-600/700 ta bir winglet li texture yapsinlar cok makpule olur, yakinda 737-800 ta cikartacaklar. www.precisionmanuals.com
COK ONEMLI FSUIPC 3.02 FS2002 ve SB
-
- Junior Member
Herzaman nedemek.