Arkadaslar merhaba bu yaz donemine girdigimiz donemde herkesin isleri azaliyor ve artik daha fazla ucus yapabiliyoruz. Ayda 2 tane verilen assignmentlarin haftada 2 tane verilebilir. Ben ŞY nin IVAO daki temsilcisi olan ŞYVA nin sayfasina baktim anladigim kadariyla Onlar gun gun ucus veriyorlar mesela assignment olarak Pazartesi Ankara-Istanbul Sali Istanbul Izmir vb.. bizde boyle yaparsak daha iyi olmazmi? Yani aylik olarak verilen assignmentlar haftalik olarak verilse guzel olmazmi? Bir de birsye sormak istiyorum verilen assignmentlari tamamlamazsam direk Inactive Konumuna mi geciyoruz???
Iyi Ucuslar
Assignment
Merhaba Sayın Altinay,
Öncelikle eklemek isterimki bize verilen aylık Assignement 2 tane idi önceden.yani iki tane Gidiş-Geliş olarak Assignement veriliyordu şuanda o yönetim tarafında 1 e indirildi sadece tek Gidiş-Dönüş olarak [8D] Benim fikrim bence hergün assignement zor [:I] Bence şuanki durum gerçekten çok güzel.[;)] Yine de bu benim fikrim. Sizin fikrinizede saygım sonsuz....
Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
Öncelikle eklemek isterimki bize verilen aylık Assignement 2 tane idi önceden.yani iki tane Gidiş-Geliş olarak Assignement veriliyordu şuanda o yönetim tarafında 1 e indirildi sadece tek Gidiş-Dönüş olarak [8D] Benim fikrim bence hergün assignement zor [:I] Bence şuanki durum gerçekten çok güzel.[;)] Yine de bu benim fikrim. Sizin fikrinizede saygım sonsuz....
Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC