Uçak Tipleri

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY808
Average User
Average User
Name: Mevlüt ŞİRVANLI
PID: 808
Vatsim ID: 864898
City: İstanbul

Herkese Selamlar[;)]

Son günlerde kafama takılan bir şeyi sizlerden yardım alarak çözmek istiyorum.ŞY'nın 737-400 uça?ını seçip online oluyorum.Fakat havaalanındaki di?er uçakların ŞY mi yada hangi havayoluna ait oldu?unu göremiyorum.Ara sıra görebiliyorum,fakat her zaman için geçerli de?il.Geçenlerde bir arkadaşıma sordum benim uçak nasıl görünüyor diye hiç bişey yok dedi.Yani benim uça?ında ne oldu?u gözükmüyor.Bu sorunu tamamen halletmenin bir yolu var mı yoksa arada bir görmeye devam mı edicem???????????[:(][:(]

Mevlüt ŞYRVANLI
cdurduc
Average User
Average User

Mevlüt Arkadaşım Meraba :)

Öncelikle Vatsim ortamında online olurken bildiğin üzere squawkbox ı kullanıyoruz.Ve uçak seçimini de SquawkBox dan yapıyoruz.Ve SquawkBox tan diyelim B737-400 seçtik.Sen sadece kendi uçağını kendisi gibi görürüsün.Fakat karşı taraftaki pilot senin uçağını SquawkBox a ait olan ve CSL yapımı olan ( Framerate i inanılmaz az olan ) uçak modeli şeklinde görür. Bu uçakların FrameRate i çok azdır ve uçuşlar rahatlıkla sorunsuz sağlanabilir.Tabi karşındakini de onun seçtiği uçak gibi görünmesini istiyorsan simulatorün önline uçuşta bayağı bir yavaşlar. BAzı havayolları texture ları da SquawkBox da mevcut.Onlar da mesela örnek olarak BritishAirways in kendi texture larına sahip olan tüm uçaklar var.Tabiki British Airways den B737-400 ü seçerken karşı taraf seni BritishAirways textureına sahip B737-400 olarak görür.Sana son tavsiyem SquawkBox daki uçak modelleri FS için büyük bir yarara sahip.Yani Fs kasmıyo uçuşlarında ve uçuştan yinede istediğin zevki alıyosun [;)] İnşallah açık bi şekilde anlattım :D

Sevgilerimle
Uğur Cansın DURDU
TK148--TRVACC
THY808
Average User
Average User
Name: Mevlüt ŞİRVANLI
PID: 808
Vatsim ID: 864898
City: İstanbul

Uğur Bey Selamlar;
Hocam çok açık bir şekilde anlatmışsınız.O zmn herhangi bir değişiklik yapmadan uçuşlara aynı şekilde devam edicez:D
Yardımlarınız için teşekkürler,İyi uçuşlar....[;)]

Mevlüt ?İRVANLI
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”