LTFM Istanbul New Airport Sceneries for P3Dv4.5, X-Plane Fsx
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
LTFM Istanbul yeni havalimani sceneries linkleri P3Dv4.3 ve X-PLANE icin update edilmistir. Website'miz, ayni adresten indirebilirsiniz. Tesekkurler Erman PILICOGLU, tesekkurler Hayri BUBERCI hocalar..
https://turkishvirtual.com/turkishvirtu ... cenery.asp
X-PLANE icin !!
Bu paket icinde LTFM ve LTBA senaryolari bulunmaktadir. Bu her iki senaryoyuda yuklemeniz gerekmektedir ki her iki meydani dogru olarak konumlandirilmis olarak gorebileseniz. LTBA'in bir onceki versionunu silmeyi ve yeni LTBA ardindan yuklemeniz gerekmektedir.
There are 2 sceneries within this pack, LTFM and LTBA. You need to install these versions together to see correct state of the airports. Do not forget to delete old LTBA before installing the new version.
https://turkishvirtual.com/turkishvirtu ... cenery.asp
X-PLANE icin !!
Bu paket icinde LTFM ve LTBA senaryolari bulunmaktadir. Bu her iki senaryoyuda yuklemeniz gerekmektedir ki her iki meydani dogru olarak konumlandirilmis olarak gorebileseniz. LTBA'in bir onceki versionunu silmeyi ve yeni LTBA ardindan yuklemeniz gerekmektedir.
There are 2 sceneries within this pack, LTFM and LTBA. You need to install these versions together to see correct state of the airports. Do not forget to delete old LTBA before installing the new version.
Erhan M. Artuc
- THY4274
- Newbie
- Name: Mert Aydin
- PID: 4274
- Vatsim ID: 1387977
- City: Istanbul
son güncellemeyle herşey daha harika olmuş ama malesef jetway sorununu ben de yaşıyorum. sadece betonu görünüyor. şimdilik gsx level 2 kullanarak kendim custom jetway yapıyorum.
Last edited by artuncs on 03 Nov 2018, 10:22, edited 1 time in total.
Reason: Resim linki aktif olmadigi icin silinmistir !
Reason: Resim linki aktif olmadigi icin silinmistir !
- artuncs
- Legend
Korukler ile yasadiginiz sorun bilgisayariniz da ’ORBX LIBRARY’ lerin olmamasindan kaynaklaniyor. Orbx sitesinden ‘’Ftx Central’’ indirip kurdugunuz da bu library’ler bilgisayariniza yuklenecek ve korukler calisir olacak.
Bu konu ‘readme’ icinde ayrica belirtilmistir. Orbx Library ler ucretsizdir.
Bu konu ‘readme’ icinde ayrica belirtilmistir. Orbx Library ler ucretsizdir.
Erhan M. Artuc
- THY1592
- Officer
- Name: Erman PILICOGLU
- PID: 1592
- Vatsim ID: 965504
- City: Ankara
Degerli kaptanlarım;
Evet Jetway ler iki sorun yaşıyoruz...1.ORBX LIBRARY yuklu olmadığı için ( burada ki sorun Pier ler uzanan tüneller görünmüyor) 2. ORBX yüklü tuneller görünüyor uç jetway ler görünmüyor..Bu uç jetwayleri P3Dv4 ün default objesinden kullandık GSX Level2 yi yüklediğiniz veya GSX update ettiğiniz anda P3Dv4 ün bütün default jetwaylerini değiştiriyor...Bu nedenle bizim jetwayler görünmüyor..Çalışmamız devam ediyor en kısa sürede düzelteceğiz..
Sevgilerimle
Evet Jetway ler iki sorun yaşıyoruz...1.ORBX LIBRARY yuklu olmadığı için ( burada ki sorun Pier ler uzanan tüneller görünmüyor) 2. ORBX yüklü tuneller görünüyor uç jetway ler görünmüyor..Bu uç jetwayleri P3Dv4 ün default objesinden kullandık GSX Level2 yi yüklediğiniz veya GSX update ettiğiniz anda P3Dv4 ün bütün default jetwaylerini değiştiriyor...Bu nedenle bizim jetwayler görünmüyor..Çalışmamız devam ediyor en kısa sürede düzelteceğiz..
Sevgilerimle
- THY4274
- Newbie
- Name: Mert Aydin
- PID: 4274
- Vatsim ID: 1387977
Değerli hocalarım yaşadığım sorunun Orbx Libraries ile alakası yok. Çünkü bende FTX'in bütün ürünleri orijinal ve günceldir. GSX L2'den dolayı görünmüyordur belki hiç bir fikrim yok. Sizin bu sorunu çözeceğinize eminim beklemedeyim.
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
Bu LTFM'ye yeni eklemeler yapılıyor şu anda. Tüm körükler yenilenecek. Ayrıca meydana bol miktarda araç onje vs de atılacak. Şu anda yangın söndürme tüpü yapıyoruz. Onlar çok önemli.
Kısa süre sonra yayınlarız.
![Smile :)](./images/smilies/emoticon-0100-smile.gif)
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY4247
- Junior Member
- Name: Bedran Batkitar
- PID: 4247
- Vatsim ID: 1349469
- City: Fribourg
Hocam bilginiz varmi bilmiyorum terminalin ustunde istanbul havalimani yazisi var, bilginiz olsun.
Bide meydanin ortasindan gecen yol kalkmasi sikinti mi yoksa bi yontemi varmi ?
Screenshot mevcut yazi için ama buraya ekleyemedim.
Cok iyi bir çalisma, ellerinize emeginize saglik![Smile :)](./images/smilies/emoticon-0100-smile.gif)
Bide meydanin ortasindan gecen yol kalkmasi sikinti mi yoksa bi yontemi varmi ?
Screenshot mevcut yazi için ama buraya ekleyemedim.
Cok iyi bir çalisma, ellerinize emeginize saglik
![Smile :)](./images/smilies/emoticon-0100-smile.gif)
- artuncs
- Legend
Henuz yok ama Hakan DAGHAN hoca'nin uzerinde calistigindan emin olabilirsiniz Serhat kaptanim.Serhat45 wrote:merhbalar,
FSX için güncelleme varmıdır? yoksa benmi atladım ilk 29 ekim deki gibi duruyor bendede,
Erhan M. Artuc