Geleneksel hale gelen buluşmalarımızın 6 ncısını güzel bir akşam yeni ve eski dostlarla kalabalık bir şekilde gerçekleştirdik.
Öncelikle organizasyonda beni yalnız bırakmayan Sn. Hüseyin EKER'e sonrasında Serdar ÖZDEN'in sevgili eşi Buğu Hanımefendiye (kendisi de FlyTHY nin bir parçası artık) , SKY VA dan "SKY311" sayın Taner TOĞRUL, Hitit VA dan Sn Erman PİLİÇOĞLU ve Abdullah KARS'a ve sevgili Tufan KUTLU'ya teşekkürüler.
Bu organizasyonu gerek Ankar'dan gerekse Eskişehir İstanbul ve Kastamonu'dan günübirlik katılımları ile gerçek yapan, listedeki 19 arkadaşa ( Hasan EKER, Altuğ YAVAŞ Uğur BİLGİN ve Deniz MORDOĞAN katılamadı) ayağınıza sağlık diyorum.
Yeni dostlukların kurulduğu müziğe rağmen bol sohbetli (bundan sonra müziksiz olacak buluşmalarımız

) geçen bir öğleden sonra ve akşamında yüzlerdeki tebessüm herşeye değdi.
Bundan sonraki buluşmalarımızı sayımızı arttırarak Ankara VATSIM ve IVAO şeklinde yapmak için güzel bir enerji yakaladık.
Hepinize selamlar.
SOL TARAF Önden Arkaya :Ekrem SARIKAYA, Ömer Faruk GENÇKAL, Abdullah KARS, Erman PİLİÇOĞLU, Aytugan Utku AKDOĞAN, gürsel HAZAR, Alican CESUR, Ben, Bilge BUTTANRI, Ziya ufuk ŞAŞMAZ
SAĞ TARAF Önden Arkaya : Buğu ve Serdar ÖZDEN, İlker ÇIPLAk, Hüseyin EKER, ilker DEĞİRMENCİOĞLU, Batu DEMİR, Enis YENİBAYRAK, Erdem ARIKAN, Tufan KUTLU
önceki fotoğrafta eksik olan Sn. Taner TOĞRUL Sağ başta.