REX2 Downlad problem

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
THY3061
Average User
Average User
Name: Fatih SERPEN
PID: 3061
Vatsim ID: 1194888
City: Kocaeli

THY3068 wrote:Güle güle kullanın.
teşekkür ederim...
Fatih SERPEN
ATPL(A) Frozen
B-737NG
pilotgokhan
Newbie
Newbie
Name: Gökhan Gürkan
PID: 2448

Arkadaşlar merhaba,benimde rex ile sıkıntım var.FS9 a başlayıp online olduktan sonra,rex i açıyorum.simulatörde rex loading yazısını ekranın üstünden geçerken görüyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor.Bir de Rex in ana configurasyonundaki wheather kısmına örneğin LTBA yazıp güncel meteroloji bilgisini almak istediğim zamanda hiçbir bilgiyi göstermiyor.Rex im orjinaldir.Cd'side mevcuttur.Uzun zamandır problemsiz çalışırken,son 1 aydır bununla uğraşıyorum.Kaç kere silip yükledim olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum.
THY3061
Average User
Average User
Name: Fatih SERPEN
PID: 3061
Vatsim ID: 1194888
City: Kocaeli

pilotgokhan wrote:Arkadaşlar merhaba,benimde rex ile sıkıntım var.FS9 a başlayıp online olduktan sonra,rex i açıyorum.simulatörde rex loading yazısını ekranın üstünden geçerken görüyorum ama hiçbir değişiklik olmuyor.Bir de Rex in ana configurasyonundaki wheather kısmına örneğin LTBA yazıp güncel meteroloji bilgisini almak istediğim zamanda hiçbir bilgiyi göstermiyor.Rex im orjinaldir.Cd'side mevcuttur.Uzun zamandır problemsiz çalışırken,son 1 aydır bununla uğraşıyorum.Kaç kere silip yükledim olmadı.Yardımlarınızı bekliyorum.
Meteoroloji sorunu sanırım "benim de derdim olan" VATSIM serverlarından kaynaklanıyor. Server'ları değiştiriyorlar ya da bakımda bu yüzden bağlanamıyor sanırım. Diğer söylediğin olayda ise ben REX2 üzerinden THEME seçeneklerini birkere yükledim ve bir daha REX çalıştırmadım FSX açıkken. Sadece REX Wheather Engine FSX açılırken otomatik açılıyor, FSX üzerinden uçuş planımı ayarladıktan sonra ve Real World Wheather seçtikten sonra (FSMETAR yada REX WE ile VATSIM'e bağlanamadığım için) Load WX yapıyorum ve sorunsuz update oluyor, bütün grafikler ve efektler çalışıyor. Bir de FSCUIP üzerinden wheather seçeneklerinde FS'nin hava değişikliklerine izin veren bir kutucuk var onu da işaretledim.
Fatih SERPEN
ATPL(A) Frozen
B-737NG
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”