6th SEPTEMBER 'SEASON OPENING' CHECKRIDES'10
- THY133
- VIP Member
- Name: Deniz İrez
- PID: 133
BU AYA ÖZEL BİR AKSAKLIK OLDU. DEPARTMAN PERSONELİNİN ÖZEL NEDENLERİNDEN DOLAYI MAILLER GECİKTİ.
BU GECE EN GEÇ YARIN KİŞİSEL MAIL ADRESİLERİNİZE BİLGİ MAİLLERİ ULAŞACAKTIR.
YARIN AKŞAM GÖRÜŞMEK ÜZERE...
DENİZ İREZ
CHECKRIDE MANAGER
BU GECE EN GEÇ YARIN KİŞİSEL MAIL ADRESİLERİNİZE BİLGİ MAİLLERİ ULAŞACAKTIR.
YARIN AKŞAM GÖRÜŞMEK ÜZERE...
DENİZ İREZ
CHECKRIDE MANAGER
Deniz IREZ
ATPL-A (B737-A330)
ATPL-A (B737-A330)
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Merhabalar,
Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı herkesten özür diliyorum. Bilgilendirme mailleri an itibari ile kayıtlı mail adreslerinize gönderilmiştir. Herkese bu gece ki sınavda başarılar diliyorum...
Öncelikle yaşanan gecikmeden dolayı herkesten özür diliyorum. Bilgilendirme mailleri an itibari ile kayıtlı mail adreslerinize gönderilmiştir. Herkese bu gece ki sınavda başarılar diliyorum...
Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737
- THY410
- Officer
- Name: Batu Demir
- PID: 410
- Vatsim ID: 842060
- City: İzmir
Merhabalar,
Sonuçlar mail adreslerine yollanmıştır. Geçen arkadaşları tebrik ederim. Sınava girmiş olup mail adresine sonuç ulaşmamış arkadaşlarımız olabilir. En geç yarın akşama kadar mail adreslerine sonuç ulaşmamış arkadaşlarımız olursa checkrides@flythy.org adresine mail atabilirler.
Sonuçlar mail adreslerine yollanmıştır. Geçen arkadaşları tebrik ederim. Sınava girmiş olup mail adresine sonuç ulaşmamış arkadaşlarımız olabilir. En geç yarın akşama kadar mail adreslerine sonuç ulaşmamış arkadaşlarımız olursa checkrides@flythy.org adresine mail atabilirler.
Batu Demir
ATPL(Frozen)-B737
ATPL(Frozen)-B737