Diger ucaklarin gorunusu

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

Negatif Deha kaptanım, yükledim tüm uçakları ancak bendede olmadı...[:(]

Not: çalışmamasına rağmen çok fazla bir şekilde yordu oyunu, açılış ve uçak seçim bölümlerinde 2-3 dk düşünüyor artık bilgisayarım :D

CENK ?ENKAYA

THY6843
Deha BOZKAYA
Junior Member
Junior Member
Name: Deha BOZKAYA
PID: 2719

quote:Originally posted by cenks

Negatif Deha kaptanım, yükledim tüm uçakları ancak bendede olmadı...[:(]

Not: çalışmamasına rağmen çok fazla bir şekilde yordu oyunu, açılış ve uçak seçim bölümlerinde 2-3 dk düşünüyor artık bilgisayarım :D

CENK ?ENKAYA

THY6843

Anlaşılan biz yine squawkboxın kendi liveryleriyle idare edeceğiz.Ben de o kadar gerçekçi olsun diye uğraşırken FS'i baştan yüklemek zorunda kaldım sonunda.Artık uğraşmayacağım fazla ama fsinne de geçmeyi düşünmüyorum.Çünkü squawkbox daha pratik geliyor bana.İlginiz için teşekkür ederim.

İnsanoğlu kendi imkanlarıyla uçabilseydi,uçmak bir tutku olmazdı.

Deha BOZKAYA
THY2719
cenks
Advanced Member
Advanced Member
Name: Cenk Senkaya
PID: 1843

Ben konuyu çözdüm kaptanım:)

squawkbox ile değil IVAP ile ve IVAP tan aldığımız şifre ve İD ile bağlandım, bunu da güney amerikada yaptım ve çok güzel bi sonuç aldım etrafta bir tane VİP yok hepsi gayet güzel görünüyorlardı ancak dediğim gibi bilgisayarı çok yordu ve kafama takılan bu İd ve şifre ile uçmaya başlayınca VATSİM deki İD, şifre, uçuş saatleri vs. vs. ???? tam çözemedim o bölümü:) saat gecenin biri oldu artık yatayım ben

Bu konu ile ilgilenen kaptanlarıma Kolay gelsin diyorum:)

Slm lar saygılar

CENK ?ENKAYA

THY6843
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

http://www.mcdu.com/en/index.php

bu adresde (-ki zaten fsinn'in sitesidir) sağdaki listeler içinde VIP package lite veya standart isimli iki paket göreceksiniz. Bunu yüklerseniz işiniz squawk box'da hallolacaktır.

lite ile standart arasındaki fark, lite adı üzerinde aynı modeller olup texture sayısı az olan pakettir.standart ise daha fazla texture sahiptir.

yinede muhteşem bir fark beklemeyin derim. Fakat işinizi görür.

Hakan"737"Güven
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”