Selamlar,
Kayhan hocam resimler çok güzel. 194mb olan videoyu , CuteFTP porogramı ile indirdim. Ancak, ilk 2-3 dakikadan sonra görüntü kare kare oluyor ve takılıyor. Windows media player, real player ve divx player ile denedim hepsinde aynı problem oldu. Hangi program ile izliyorsunuz acaba?
Teşekkürler...
TK998 FATİH
İYİ UÇU?LAR...
TC-JLK 'KIRKLARELI' SAW-TZX-SAW
-
- Newbie
kayhan hocami ftpd versiyonunu yükselttim. şimdi "rest" komutu sorunsuz çalışıyor...
selamlar
selamlar
Arkadaslar, bu film icin 160$ istiyorum, isteyen verir `isteyen izlemez`, bu para devlete degil, ertan arkadasimin servisi ile benim kamera ve kaset parami karsilayacak?????????? Devlet heryerden para kirpmanin yolunu bulmus valla helal olsun... Neyse...... Bu film dahil daha bunun gibi bircok filmi burdanda indirebilirsiniz bedavaya isterseniz gonderebilirim, gonderme ucreti bana ait, devletede gerek yok! Bu isi sevdirelim yeter! Sonra diyorlar neden sadece 1 tane profesyonel hava akrobasi pilotumuz var, isanlar neden alakasiz kaliyor diye... anlayan anladi! Daha burayada mesaj atmam Airbus forumu haric... ne mutlu flyşy yoneticilerine!
Kayhan TANRISEVEN
THY - STU.PILOT (REAL LIFE)
A320 - 340 CHECK CAPTAIN
Kayhan TANRISEVEN
THY - STU.PILOT (REAL LIFE)
A320 - 340 CHECK CAPTAIN