B7E7 Çıktı Avsimde!!!

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
EmirhanKöksalTHY

Sevgili arkadaşlar Boeing'in Dreamlinere Sanal ortamda Görücüye çıktı.Yndirmek Ysteyen Arkadaşlar www.avsim.com 7E7 olarak aratın hemen çıkacaktır.7E7 nin Uçuş keyfini sizde yaşayın baya güzel bir uçak.Benden Tam not aldı bakalım siz be?enecekmisiniz.[;)][;)]

Image

TK192 A310 and Check Captain Emirhan Köksal
CnC
Junior Member
Junior Member

Selamlar

Dosya ismi de verirseniz sevinirim. Birçok dosya var.. Bu arada panel ve sound default 737-400 mü?

İyi uçuşlar
Cüneyt
drumex
Average User
Average User

Bu uçak çıkalı iki hafta oluyor zaten. Evvelki gün ben de çektim, ama hiç beğenmedim. Model de uyduruk, texture'lar da uyduruk. HDD'de geçirdiği süre 1 dakika oldu :)

Cüneyt eğer çekmek istiyorsan avsim'de arama kısmına versluys yaz, ondan sonra çıkan sonuçları da tarihe göre sırala, hemen bulursun.

Image
http://www.mw.tum.de
CnC
Junior Member
Junior Member

Selamlar
Uçağı çektim.. Flight Dynamics daha çok değişeceğe benziyor..Pek tutmadım..Sadece bununla ilgili bir panel indirdim..Fena değil..Çoğu göstergeler digital..pitch trim vs.. Flihgt infosu veriyor.. 7E7 Panel..
Selçuk , senin repaint ettiğin 737-800 ü kullanıyorum..Vazgeçeceğimi sanmıyorum :)Ah birde , keyboard kullananlar için, lövyenin aşağı yukarı konumunu doğal 0 konumuna getirecek bir yol olsa..
Cüneyt
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”