Ya Df ye şy texture ini yerleştirmeye çalışıyorum ancak butün işlemleri yapıp uçagı kaydetme kısmına gelince run-time eror 75 paş/file access error veriyo [B)] bu birinci yumruk
Fs açıken bireden dx ekranı açılıyo onu exitleyincede fs kapatılması gerek diyo durduk yere buda nakavt ediyo beni [xx(]
Anlıyacagınız bilgisayarım beni palyaçosu yapıyo[:(!] durum bu olunca aklıma bilgisayarımı yok etme fikri geliyo[}:)]
Ama kös kös oturuyoruz bişi yapmadan[^] Lütfen bana bi çare[8)]
DF737-400 de text-o-matic problemi
- THY7
- Officer
- Name: Berhan Dönmez
- PID: 7
- Vatsim ID: 813296
- City: Istanbul
Merhaba isimsiz pilot;
DF texture'ı yüklemek için FS2002 inin yüklü olduğu klasörü açıp,Aircraft klasörü içindeki Flight one 737-400 klasörünü de açıyosun.Aircraft.CFG adlı dosya üzerinde sağ tıklayıp özelliklere giriyorsun ve READ-ONLY seçeneğini iptal ediyorsun.Ve Texture yüklemenin keyfini çıkarıyorsun.
İkinci probleme yakın bir problem yaşıyordum henüz Testlerim devam ediyor sonuca ulaşabilirsem bilgilendireceğim sizleri.
İyi uçuşlar.
Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
DF texture'ı yüklemek için FS2002 inin yüklü olduğu klasörü açıp,Aircraft klasörü içindeki Flight one 737-400 klasörünü de açıyosun.Aircraft.CFG adlı dosya üzerinde sağ tıklayıp özelliklere giriyorsun ve READ-ONLY seçeneğini iptal ediyorsun.Ve Texture yüklemenin keyfini çıkarıyorsun.
İkinci probleme yakın bir problem yaşıyordum henüz Testlerim devam ediyor sonuca ulaşabilirsem bilgilendireceğim sizleri.
İyi uçuşlar.
Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~