De?erli Kaptanlar.
Yaklaşık 10 gündenberi bir sorunla bo?uşmaktayım..
Squawkbox programlıyorum bazı waypointler üstüste geliyor yanlış yere yönleniyor.Ayrıca serv infoda Atatürk airportta iken Bandırma'nın güneyinde bir yerlerde gözüküyorum.
Acaba sorununm ne olabilir.Yardımlarınızı bekliyorum..
Not:FSUIPC ile ilgisi varsa bunuda 3.03 ü yüklü ve Sayın Burak KARATOPRALKI'nın formda yazdı?ı gibi key code leri yazdım.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Mavi Göklerde Buluşmak Üzere.....
Squawkbox problemi
Bugün uçarken siz trafige LTBA 36 kalkış ikaz ediyordunuz ama ben sizi bandırma civarlarında görüyordum,directX 9 problemi.
Linke tıklarsanız sorununuzu çözersiniz
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TO ... s=direct,X
En azından ben böyle çözdüm [;)],sonucu bildirirseniz sevinirim
Saygılar
Ural Köseoğlu
TK550
Linke tıklarsanız sorununuzu çözersiniz
http://www.flyşy.com/forum/topic.asp?TO ... s=direct,X
En azından ben böyle çözdüm [;)],sonucu bildirirseniz sevinirim
Saygılar
Ural Köseoğlu
TK550
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Sevgili arkadaşlarım
Squawkbox ile ilgili sorunumu bu başlık altında yazıyorum ama benim sorunum farklı.?öyleki:
Host sb run yaptıktan sonra search ve 127.0.0.1 yazıyorum.İşte bundan sonra JOIN tuşu aktiflenmiyor.Bekle allah bekle. Yani kısaca son zamanlarda ortaya çıkan bu sorunum nedeniyle online uçuş yapamıyorum.
yardımlarınız ricasıyla.
saygılar
captain Va
Axx Inst.rating
selim bilgin
Squawkbox ile ilgili sorunumu bu başlık altında yazıyorum ama benim sorunum farklı.?öyleki:
Host sb run yaptıktan sonra search ve 127.0.0.1 yazıyorum.İşte bundan sonra JOIN tuşu aktiflenmiyor.Bekle allah bekle. Yani kısaca son zamanlarda ortaya çıkan bu sorunum nedeniyle online uçuş yapamıyorum.
yardımlarınız ricasıyla.
saygılar
captain Va
Axx Inst.rating
selim bilgin
-
- Junior Member
Değerli arkadaşlar öncelikle ilginize teşekkür ederim
Sayın Köseoğlu problemi dx8 i yükleyerek çözdüm.Aslında ben dx9 u yüklemedim,başka program yüklerken programda dx9 varsa otomatikman yüklüyor.Sanırım bir daha bu problemi yaşamam.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Sayın Selim bilgin aynı problemi zaman zaman ben de yaşıyorum hatta forumlara epey önce yazmıştım fakat hiç bir cevap alamadım.yukarıda belirtilen problemden olabilir.Yine de emin değilim.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Sayın Köseoğlu problemi dx8 i yükleyerek çözdüm.Aslında ben dx9 u yüklemedim,başka program yüklerken programda dx9 varsa otomatikman yüklüyor.Sanırım bir daha bu problemi yaşamam.
Sevgiler
Levent YILMAZ
Sayın Selim bilgin aynı problemi zaman zaman ben de yaşıyorum hatta forumlara epey önce yazmıştım fakat hiç bir cevap alamadım.yukarıda belirtilen problemden olabilir.Yine de emin değilim.
Sevgiler
Levent YILMAZ