Selam Arkadaşlar;
Sorunum şu... FS2002'yi başlatıp kalkaca?ım alanda DF headup paneli hazırlıyorum ve kapatıyorum, herşey normal. SBhost çalıştırıp SquawkBox'ı çalıştırıyorum, hrhangibir şey için head up ve ya başka bir panel açıp kapatınca kokpit dışında paneli görmeye devam ediyorum etrafada bakamıyorum, heryer panel[V]
LOVSAN worm sonrası bir daha başıma böyle birşey gelmesin diye tüm XP güncellemeleri yaptım, hazır başlamışken Win update'te NVidia ekran sürücüsü gördüm onu da yaptım. Sanırım ondan ama kaldıramıyorum. Yşin ilginci offline uçuşta sorun yok, SB çalıştırır çalıştırmaz sorun başlıyor. DX9b yüklü sistemimde ve co?rafi kayma problemi yaşamadım.
Böyle bir sorunu forumda görmüştüm ama bugün aradım bulamadım, yardım edecek bir arkadaşım var mı acaba?
?imdiden teşekkürler.
Selçuk Poyraz
Captain
Virtual A3xx Instrument Rating
TK157
Kokpit Dışı Görüntü Sorunu
Selamlar
Nvidia'nın sitesinden 45,23 sürümü indirip denemenizi tavsiye edebilirim.
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
Nvidia'nın sitesinden 45,23 sürümü indirip denemenizi tavsiye edebilirim.
http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Selamlar Murat,
Bende zaten 44.03 vardı. Dün akşam biraz uğraştıktan sonra detenator 44.03 üzerine yaza yaza ekran kartımla gelen CD'deki win2000 sürücüsünü yükledim ve herşey normale döndü. (Tam TOKER üzeri makinamın kapanıp "Windows çok büyük bir hasardan kurtarıldı" şeklindeki yazıyı saymazsak. Sanıyorum FS2002 add-on'ları yüklerken bir hata yaptım, onu da artık tatilden sonra hallederim)
Yine de yardımın için teşekkürler, iyi uçuşlar...
Selçuk Poyraz
Captain
TK157
Bende zaten 44.03 vardı. Dün akşam biraz uğraştıktan sonra detenator 44.03 üzerine yaza yaza ekran kartımla gelen CD'deki win2000 sürücüsünü yükledim ve herşey normale döndü. (Tam TOKER üzeri makinamın kapanıp "Windows çok büyük bir hasardan kurtarıldı" şeklindeki yazıyı saymazsak. Sanıyorum FS2002 add-on'ları yüklerken bir hata yaptım, onu da artık tatilden sonra hallederim)
Yine de yardımın için teşekkürler, iyi uçuşlar...
Selçuk Poyraz
Captain
TK157
pardon ben 43,23 yazmışım yanlışlık olmuş o 45,23 olacaktı nvidanın kendi sitesinden yüklemeniz perf. artırıcı olabilir
Merhaba Selçuk ve Murat Kaptan,
Aynı şey benim de başıma geldi. Squawk box başlıklı forumda yazdığım gibi "Error enumarating direct play games" mesajını almaya başladıktan sonra ben de dışarıyı göremiyorum. Follow up veya 3D panel çalışmıyor. Pause durumunda veya frenler açıkken ekranın sol alt köşesinde beliren kırmızı background'lu mesaj artık yok. Nvidia'nın sitesinden 45,23 sürümünü indirdim. Windows xp kullanıyorum. Değişen bir şey yok. Uçamıyorum lütfen yardım...
Ateş Atamtürk
TK624
Aynı şey benim de başıma geldi. Squawk box başlıklı forumda yazdığım gibi "Error enumarating direct play games" mesajını almaya başladıktan sonra ben de dışarıyı göremiyorum. Follow up veya 3D panel çalışmıyor. Pause durumunda veya frenler açıkken ekranın sol alt köşesinde beliren kırmızı background'lu mesaj artık yok. Nvidia'nın sitesinden 45,23 sürümünü indirdim. Windows xp kullanıyorum. Değişen bir şey yok. Uçamıyorum lütfen yardım...
Ateş Atamtürk
TK624