Merhaba arkadaşlar,ben avsim den rj-70 uça?ını indirdim.Yanılmıyorsam Emil Ako?lu'nun yaptı?ı uçak idi.Ama ben bu uçakla tırmanırken hız kazanamıyorum.Otopilot 250 knt a ayarlı.22000 ft tırmanıyorum.(vertical speed i arttırdıkça daha fazla hız kaybediyorum bu nedenle vrt.speed 500 de)ve yine hız kaybediyorum 22000 ft e 160-150 knt la çıkıyorum 22000 ft te hız problemi kalkıyor ama yine çok yavaş hızlanıyor yani ltbj-ltba uçuşumu en fazla 280knt hıza ulaşarak yapıyorum.Acab bu uça?ın aircraft.cfg dosyasında mı bozukluk var.E?er sizde de bu uçak varsa aircraft.cfg dosyasını yollayabilir mi?
Şimdiden çok çok teşekkürler....
slm
Hız Sorunu (Rj-70) 'de
-
- Junior Member
Doğrudur, uçağın aircraft.cfg dosyasında hata var. Bu hatayı model yapımcısına bildirdim, henüz cevap gelmedi.
Aircraft.cfg dosyasında 1-2 değişiklik yaptım. Mail adresinizi bildirirseniz gönderebilirim.
Emil Akoğlu
emil@ltba.net
Aircraft.cfg dosyasında 1-2 değişiklik yaptım. Mail adresinizi bildirirseniz gönderebilirim.
Emil Akoğlu
emil@ltba.net
-
- Average User
- Name: Onur VARDAL
- PID: 559
Emil Bey merhabalar, dünkü mail'iniz ve yardımlarınız için çok teşekkürler.
Benzer bir aircraft.cfg dosyası sorununu ben de yaşıyorum. FLEET sayfasından aldığım Boeing 737-500 (Andrew Reynolds\nProject) uçağı Serhat Bey'in bahsettiği gibi 27000ft.'den sonra hızlanamıyor ve aynı rpm. sorununu ben de yaşıyorum. [:(]
Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
:D:D:D
Thanx...
Onur VARDAL
TK559
"Turkish Double Five Niner"
Benzer bir aircraft.cfg dosyası sorununu ben de yaşıyorum. FLEET sayfasından aldığım Boeing 737-500 (Andrew Reynolds\nProject) uçağı Serhat Bey'in bahsettiği gibi 27000ft.'den sonra hızlanamıyor ve aynı rpm. sorununu ben de yaşıyorum. [:(]
Bu konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Thanx...
Onur VARDAL
TK559
"Turkish Double Five Niner"
-
- Junior Member
Emil hocam mail adresimi veriyorum,
servatan@mynet.com ve ya
serhatervatan@hotmail.com
şimdiden çok çok teşekkürler.......
slm
servatan@mynet.com ve ya
serhatervatan@hotmail.com
şimdiden çok çok teşekkürler.......
slm
-
- Junior Member
Pardon kusura bakmayın ama az önce yazdığım mesaj da yazmayı unuttum.
Onur hocamın bahsettiği 737-500 ü bende yükledim.Aynı problemi yaşıyorum.Eğer bu uçağında aircraft.cfg dosyasını gönderebilirseniz çok sevinirim...
slm
Onur hocamın bahsettiği 737-500 ü bende yükledim.Aynı problemi yaşıyorum.Eğer bu uçağında aircraft.cfg dosyasını gönderebilirseniz çok sevinirim...
slm