Merhaba ben aerodesigns in şy uça?ını avsimden arattım ve indirdim.Sonra da bilgisayarıma kurdum.Fs ye girip uça?ı seçecekken hiç bir yerde yoktu ne yapabilirim....
slm
A340-300
-
- Junior Member
-
- Junior Member
ilk once base ucagini yuklemen lazim, base koydummu?
-
- Junior Member
Afedersiniz ama base ne demek oluyor acaba? Base nasıl konulur.Lütfen kusura bakmayın pek fazla bilgim yok da...
slm
slm
-
- Newbie
Serhat kaptan Base ( ANA ) pakketi anlamina geliyor, once Airbus A340 Base packeti download yapin ve yukleyin, sonra THY texture'leri yukleyin. Aircraft secme bolumunde, aerodesigns ismi altinda bulursunuz...
YAVUZ UGUR
YAVUZ UGUR
-
- Junior Member
Yardımlarınız için çok çok teşekkür ederim.Peki bu A340 ın base packetini nereden yükleyebilirim.Avsimden "A340 base packet" diye aratsam bulabilirmiyim?
slm
slm
-
- Junior Member
Al burda avsim me git bu zip file ni search yap cikinsa gorursun iki tane var biri caşay pacific livery ikincisi base package, ikincisini download yap.
ad343_cpa.zip
ad343_cpa.zip
-
- Junior Member
Burak ve Yavuz hocam ikinize de çok çok teşekkürler ediyorum.Beni büyük bir dertten kurtardınız çok teşekkürler.Ha bir sorum daha olacak sizlere Ben bundan yaklaşık 2 ay önce felan Ali Camat hocanın mailine eğitim başvurusu form unu attım.Ama henüz olumlu veya olumsuz bir cevap alamadım.Acaba mail im ulaştımı yoksa biraz daha sabretmelimiyim?
?imdiden teşekkürler.....
slm
?imdiden teşekkürler.....
slm
-
- Newbie
Bisey degil Serhat Kaptan, iyi ucuslar...
Mail'ini ulasip ulasmadigini bilemem, ama tekrar atmakta zarar yok bence.
YAVUZ UGUR
Mail'ini ulasip ulasmadigini bilemem, ama tekrar atmakta zarar yok bence.

YAVUZ UGUR