Selamlar.
CS727 oldukca basarili bir add-on. Ucagin modeli ve panelde özellikler gercekten guzel. Ancak Bozhan'ın uzun süredir üzerinde çalıştığı 727 de en az onun kadar başarılı. Burada 40 USD yi de hesaba alırsak 2 727 yi kıyaslayınca ben Bozhan ın 727 sini tercih ederim. Ayrıca artısı Bozhan'ın yaptığı 727 de INS de mevcut [8D]
737NG ye gelince DF734 den çok daha iyi. Planlanan paç ler ile çok iyi bir add-on olacak. 767PIC ve PSS320 den eksiği yok fazlası var. Kesinlikle almaya değer.
340 için payware yapıldı. Çok reklamı yapılmadı ama forumlarda konuşulan çok eksiği olduğu. Araştırmak isteyen
http://www.apollosoftware.com/ adresine bakabilir. Ancak oldukça pahalı. 55 USD civarında DVD olarak geliyor. Download versiyonu yok.
Benim görüşüm yakın zamanda add-on a para ayırmış olan arkadaşların 737NG yi almaları en uygun olanıdır. Manualları özenle hazırlanmış. FMC ve diğer bir çok sistem oldukça iyi simule edilmiş.(Aramızda kalsın bizim teknik adam Bozhan'ın da favorisi

) CS727 nin telafisi ise FlyTHY727 ile mümkün.
Bu arada Simsoft A310 Temmuz 14 de çıkıyor. Sitedeki açıklamalar ve resimlere göre güzel görünüyor ama aldanmayın. Parayı verip deneyince ne olduğu belli olur. Gerçi ben umutluyum 6 ay geciktiklerine göre boş durmamış çalışmışlardır herhalde
Unutmadan ekleyeyim. FlyTHY727 bu gece oto install edilebilir versiyonu ile siteye eklenecek.
Sevgiler.
Bülent Akbay