Sevgili Arkadaşlar,
AJet uçuşlarının başladığını büyük bir heyecanla duyuruyoruz! Türk Hava Yolları'nı simüle etmedeki başarınızın ardından, şimdi AJet ile Vatsim platformunda uçmanın keyfini yaşayabilirsiniz.
Turkish Virtual Airlines olarak, size en iyi sanal uçuş deneyimini sunmaya çalışıyoruz. Bu yeni adım, sanal havacılık dünyasında daha fazla seçenek ve heyecan sunma misyonumuzun bir parçasıdır. AJet ile gökyüzünde özgürlüğün tadını çıkarabilir, gerçekçi uçuş deneyimlerine katılabilir ve sanal havacılığın sunduğu tüm avantajlardan yararlanabilirsiniz.
We are thrilled to announce that AJet flights have commenced! Following the success of our Turkish Airlines simulation, you can now take to the skies with AJet on Vatsim.
Get ready for an exhilarating new chapter with Turkish Virtual Airlines!
Turkish Virtual Board of Directors
We're thrilled to announce that AJet flights have commenced!
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Alemsin valla Goksel hocam Ama tavsiyem yeni bebegimiz 'AJet Virtual'i denemen. Bizim yönetimimiz altında AJet Virtual'da uçuşlarda gecikme yok Yolcularda memnun. Pilotlarımız, yeni FDR/SimBrief entegrasyonu sayesinde zamanında kalkıp zamanında indikleri gibi bundan ekstra seniority lerini dahi kazanıyorlarTHY4027 wrote:yeni fdr da, ajet uçuşları için bolca rötar ve uçuş iptalide ekleyeydiniz hocam
Erhan M. Artuc
- THY4046
- Rookie
- Name: Emre Bedirhan KAPLAN
- PID: 4046
- Vatsim ID: 1183178
- City: İzmir
Merhaba arkadaşlar forumdaki tam yerini bulamadım ama burdan basit bir soru soracaktım. Ajet uçuşlarında Atc ile muharebatta call sign olarak Anatolia mı dememiz gerekiyor ?