Yardim Edebilecek Yok mu ??? ".csv dosyasi"

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
zarkuz
Newbie
Newbie

Sevgili Arkadaslar,

FMS den flight plan yukledigimde ???.csl dosyasi bulunamadigi hata mesaji geliyor bu yuzden ucaklar yukelenemiyor ve ucus planinda ucagi dogru olarak secemiyorum. Ne yapmam gerekiyor ,bu dosyayi nereden bulurum, yardiminizi bekliyorum.

Sevgilerle
Serdar Serhatli
hakan737
VIP Member
VIP Member
Name: hakan guven
PID: 003
Vatsim ID: 811602
City: istanbul

eger daha once bir sorun olmadan FMS'den "load new Flight plan" ile ucus planini sorunsuz olarak yuklediyseniz, sanirim yeni ucus planları icin Squawk Box'in icinde ucus planlari ile ilgili bir klasor acmis olmalisiniz. Eger SB'nin icinde normal dizin disinda bir klasor acarak buraya ucus planlarinizi kaydettiginiz durumda SB, Csl hatasi veriyor. Ucus planlarinizi dogrudan SB'nin kendi klasoru altina atin.

Hakan737Guven
zarkuz
Newbie
Newbie

cok tesekkur ederim deneyecegim

Serdar

quote:Originally posted by hakan737

eger daha once bir sorun olmadan FMS'den "load new Flight plan" ile ucus planini sorunsuz olarak yuklediyseniz, sanirim yeni ucus planları icin Squawk Box'in icinde ucus planlari ile ilgili bir klasor acmis olmalisiniz. Eger SB'nin icinde normal dizin disinda bir klasor acarak buraya ucus planlarinizi kaydettiginiz durumda SB, Csl hatasi veriyor. Ucus planlarinizi dogrudan SB'nin kendi klasoru altina atin.

Hakan737Guven
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”