Zaur senin gibi adamin gozunden kacmamasi lazimdi bu ama madem oyle ben hemen soyleyeyim, OpenLC in klasik sorunu bu bulaniklasma. Bende aldim ve kurdum daha ilk ucusta hissettim bu bulaniklasmayi. Ucusun ilerleyen zamanlarinda daha da kotulesiyor. Pek cok kisi yabanci forumlarda bu konu ile ilgili sikayetlerini soylediler. Sonrasinda Ftx ten OpenLC icin tek bir update geldi ama bu da bu sorun ile ile alakali degildi.THY4029 wrote:Evet HocamOnce benim sorun hallolsun
FTX ORBx Base+Vector+OpenLC Europe
THY4027 wrote:sevgili dostlar buyrun size çözüm. En azından bende işe yaradı;
1- fsx.cfg [main] altına FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.1 yada 0.2 (işlemci hızınıza göveniyorsanız 0.1)
2- fsx.cfg [scenery] altına SmallPartRejectRadius=2
3- fsx.cfg [terrain] altında LOD_RADIUS=5.500000 (bu degeri 6.500000 a kadar yarımşar yarımşar arttırın. Ancak 32 bit uygulama dolayısıyla bir müddet sonra bu deger 6.5 da kalırsa bellek adreslemede yetersiz yalıp uçuş güme gidebiliyor. 5.5 da sıkıntı yaşamadım ben)
Rastgele
Hocam denedim. Hala ayni. Cok bulanik. Sanki FTX hic kurulmamis gibi...THY4027 wrote:sevgili dostlar buyrun size çözüm. En azından bende işe yaradı;
1- fsx.cfg [main] altına FIBER_FRAME_TIME_FRACTION=0.1 yada 0.2 (işlemci hızınıza göveniyorsanız 0.1)
2- fsx.cfg [scenery] altına SmallPartRejectRadius=2
3- fsx.cfg [terrain] altında LOD_RADIUS=5.500000 (bu degeri 6.500000 a kadar yarımşar yarımşar arttırın. Ancak 32 bit uygulama dolayısıyla bir müddet sonra bu deger 6.5 da kalırsa bellek adreslemede yetersiz yalıp uçuş güme gidebiliyor. 5.5 da sıkıntı yaşamadım ben)
Rastgele