FSX Siyah ekran

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY2100
Advanced Member
Advanced Member
Name: Armagan BURCU
PID: 2100
Vatsim ID: 973633
City: Antalya

Merhaba arkadaşlar FSX kullanan arkadaşlara bir sorum olacak program geçişlerinde FSX ekranının siyaha dönmesi ve seslerin gelip görüntünün gelmemesi kullandığım ilk günden beri bu sorunla karşılaşıyorum ama alt+enter falan yaparak program geçişlerinde sorundan bir nebze olsun kurtarıyordum uçuşlarımı.bu akşam bahadır abiyle beraber bir kaç uçuş yapalım dedik ikimizde de aynı sorun oldu ve ne yaptıysak kar etmedi.arkada AS2012 veya FDR veya başka bir program açıkken simge durumuna küçültmeden FSX ikonuna tıklarsak oluyor genelde bu arıza ve çok ciddi kayıplara yol açabiliyor üstelik tam ekran çalıştırmamamıza rağmen FSX'i , umarım yardımcı olacak arkadaşlar vardır şimdiden teşekkürler.

(Not:Driverlar güncel Direct X update edilmiş şekilde sistem.)
Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
THY3761
Newbie
Newbie
Name: Sani GERSON
PID: 3761
Vatsim ID: 1100261
City: Istanbul

Merhaba,
Ati ekran kartınız var ise eski sürümlere dönmenizi öneririm.
THY4422
Senior Member
Senior Member
Name: Cuneyt ARSLAN
PID: 4422

Armağan tam ekran derken tam olarak neyi kast ediyorsun? Ben buna çok benzer sorunlar yaşadığım dönemlerde yabancı forumları hatim etmiştim. Pencere oluşturmayı devre dışı bırakarak çalıştırıyorum FSX'i. Yani FSX açıkken aşağıdan Google Chrome'u tıklayabiliyorum, sağ köşeden sesi kontrol edebiliyorum. Yoksa pencere geçişlerinde çok sık hata veriyor.
THY3066
Senior Member
Senior Member
Name: Sebahattin PEKEL
PID: 3066
Vatsim ID: 1194898
City: Karlsruhe

Full Screen olunca benim eski Laptopda da yapiyordu.Ekran karti güncel olsun olmasin.
RAM yetersizliginden di bende.Task-Manager ile hatayi tekrar denemeni tavsiye ederim.Yüzde yüz acaba ordanmi degilmi?
selamalar
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”