Degerli Arkadaslarim,
Sanal havacilik camiasinda uzun suredir bahsi gecen ve tum Hava Trafik Kontrolorlerinin merakla bekledigi yeni nesil Radar Simulasyon programi ADVANCED SIMULATED RADAR CLIENT v.1.0 kullanima sunuldu.
Sadece VATSIM platformunda kullanilabilen ve kisaca ASRC olarak bilinen bu program www.asrc.info sayfasindan indirilebilir.
Bu gune kadar kullandigimiz Pro Controller programina gore cok daha fazla gercekci ama bir o kadar da komplike ve uzerinde cok calisilmasi gereken ASRC'nin bu gune kadar Pro controler ile hizmet veren Sanal Hava Trafik Kontrolorlerine keyifli anlar yasatacagini umut ediyorum.
Sadece kullanim klilavuzunun 75 sayfa oldugu ASRC'nin VATSIM camiasinda gorev yapan Hava Trafik Kontrolorlerine ve bu sayede daha iyi hizmet alabilecek Pilot arkadaslarima hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum.
Saygilarimla
Serdar Sualp
Director - TRVACC
ASRC hizmete girdi
- THY177
- VIP Member
- Name: Ergenekon Kucuk
- PID: 177
Sevgili Hocam ;
O halde biz ATC Aday adayları olarak nasıl bir yöntem izleyeceğiz..Yada eğitime uygun görmeniz durumunda bu programımı kullacağız..?
nereden başlayalım ve tavsiyeleriniz ..?
Saygı ve sevgilerimle...
TK 177 Ergenekon Kucuk
O halde biz ATC Aday adayları olarak nasıl bir yöntem izleyeceğiz..Yada eğitime uygun görmeniz durumunda bu programımı kullacağız..?
nereden başlayalım ve tavsiyeleriniz ..?
Saygı ve sevgilerimle...
TK 177 Ergenekon Kucuk
Sevgili Ergenekon,
Egitimler simdilik Procontroller de devam edecek.
Avrupa Egitim bolumu olarak daha 180 gunluk bir gecis suresi belirledik.
ASRC'ye geciste onceligimiz mevcut ATCO'lar olacak.
Tavsiyem, ASRC ile OBS olarak izlemek ve Manualden tum konulara hakim olacak kadar calisma yapmak.
Sevgilerimle
Serdar Sualp
Not : ATC ile ilgili tum konularda TRVACC'nin forumuna yazilmasini rica ederim.
Egitimler simdilik Procontroller de devam edecek.
Avrupa Egitim bolumu olarak daha 180 gunluk bir gecis suresi belirledik.
ASRC'ye geciste onceligimiz mevcut ATCO'lar olacak.
Tavsiyem, ASRC ile OBS olarak izlemek ve Manualden tum konulara hakim olacak kadar calisma yapmak.
Sevgilerimle
Serdar Sualp
Not : ATC ile ilgili tum konularda TRVACC'nin forumuna yazilmasini rica ederim.