Merhaba, bir sey sormak istiyorum size ve bilmek istiyorum
hele bu problem sizde de yasaniyormu?
Söyle ki , cogu ucuslarimda hemen hemen
3-4 disconnection oluyor squawkbox'la.
Bir mesaj geliyor önume ve "OK" basiyorum ve yeniden connect yapiyorum. Simdilik bir problem yok yani.
Ama bazende ayni sesi duyorum ,
yani squawkbox disconnect oldunu duyorum ama,
bir mesaj gelmiyor önume. Bundan sonra da Flight Sim ve
Squawkbox kitleniyor ve butun ucus bos bosa gidiyor.
Sizden biriniz bunu yasadigniz mi yada cözumu biliyorsaniz cevaplariniz beklerim.
Tesekurler ve iyi ucuslar dilerim
THY 783 | Alan Cosar
Squawkbox ucuslarimi bozuyor!
-
- Junior Member
Sayın CO?AR
Bu konu mutlak bilgisayarınızdan kaynaklanan bir olaydır.
Bilgisayarınızın donanımı hakkında bilgi verirseniz belki daha fazla yardımcı olabiliriz.
Levent YILMAZ
Mavi Göklerde Buluşmak Üzere.....
Bu konu mutlak bilgisayarınızdan kaynaklanan bir olaydır.
Bilgisayarınızın donanımı hakkında bilgi verirseniz belki daha fazla yardımcı olabiliriz.
Levent YILMAZ
Mavi Göklerde Buluşmak Üzere.....
-
- Technical Admin
- Name: Özgür Özden
- PID: 45
- Vatsim ID: 824586
- City: Ankara
Aslinda SBniz kitlenmiyor o anda connect demis oluyorsunuz ve SB connect olmaya calisiyor ve rogerwilco da ayni sekilde arkadan conenctiona calisiyor. Rogerwilco connect olamadigi icin hata veriyor daha dogrusu siteye baglanilamadi diye dogal olarak ama bu hata one gelmiyor arkada kaliyor.
SB de halen Rogerwilco'dan cevap bekledigi icin donup kaliyor.
Hizlica simulatoru minimize etmeli ve desktopta rwden gelen hatayi ok deyip kapamaliyiz. Bunun sonrasinda muhtemelen SB'ye de hata dusecek SBde bi turlu baglanamadigini timeout oldugunu yazacaktir bunu ok dersen hersey sakin ilerler. 1-2 dk sonra yeniden denemekte fayda var.
Pid045 Ozgur Ozden
SB de halen Rogerwilco'dan cevap bekledigi icin donup kaliyor.
Hizlica simulatoru minimize etmeli ve desktopta rwden gelen hatayi ok deyip kapamaliyiz. Bunun sonrasinda muhtemelen SB'ye de hata dusecek SBde bi turlu baglanamadigini timeout oldugunu yazacaktir bunu ok dersen hersey sakin ilerler. 1-2 dk sonra yeniden denemekte fayda var.
Pid045 Ozgur Ozden
-
- Rookie
Bilgisayarim WinXP Fs2002. FS'in yaninda kullandim programlar da :
"FS Sky World 2002" , SCombo.
Ve cevaplariniz icin tesekurler fakat ben RW disable yapmisim
, cunku gunduzleri genelde ATC hizmeti yoktur diye.
Ve problemim connect yaparken degil ama SB serverden disconnect olunca oluyor.
Aynan Özgur beyin dedigi gibi ,FS arkada kötu göruntuyle calisiyor ve minimize yapiyorum , sonra geri getirirkende hem FS ve SB kitlenityor.
Ve sanirim Dreamfleet 737 kullaninca bu problem yasaniyor.
Boeing 738'le ucarken böyle bir problem yoktu, 738'ilede freeware paneli kullaniyorum.
Neden olabilir?
THY 783 | Alan Cosar
"FS Sky World 2002" , SCombo.
Ve cevaplariniz icin tesekurler fakat ben RW disable yapmisim
, cunku gunduzleri genelde ATC hizmeti yoktur diye.
Ve problemim connect yaparken degil ama SB serverden disconnect olunca oluyor.
Aynan Özgur beyin dedigi gibi ,FS arkada kötu göruntuyle calisiyor ve minimize yapiyorum , sonra geri getirirkende hem FS ve SB kitlenityor.
Ve sanirim Dreamfleet 737 kullaninca bu problem yasaniyor.
Boeing 738'le ucarken böyle bir problem yoktu, 738'ilede freeware paneli kullaniyorum.
Neden olabilir?
THY 783 | Alan Cosar
Alan Bey, merhaba. Bir uçuşumda tam iniş sırasında (RJ-100) bir kere ben de o zevki tatmıştım. Sizin probleminizle aynı mıdır bilinmez ama, benzer bir problem karşısında biraz araştırdıktan sonra, aynen Sn.Özgür ÖZDEN hocamın dedikleri ile karşılaştım. Bilginize, saygılarımla...
Not: Alan bey; S-Comba hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Ne olduğunu biliyorum fakat, kurulum ve kullanım konusunda bir bilgim yok.
Not: Alan bey; S-Comba hakkında bilgi verebilirseniz çok sevinirim. Ne olduğunu biliyorum fakat, kurulum ve kullanım konusunda bir bilgim yok.
-
- Rookie
Bugun Scombo'yu kullanmadim ucusumda ve gine ayni problem, yani ordanda bir sorun yok. Sanirim DF737 yapiyor yazdigim gibi ve butun updates ler de var bende ama ginede problem cikiyor SB'le.
Bilginiz icin SCombo bir "Crew announcment" aletidir ve cabin crew sesleri veriyor.
Heralde birtek bende bu problem var :-) ,
ginede cözumle alakali birsey gelirse akliniza
lutfen yazin.
THY 783 | Alan Cosar
Bilginiz icin SCombo bir "Crew announcment" aletidir ve cabin crew sesleri veriyor.
Heralde birtek bende bu problem var :-) ,
ginede cözumle alakali birsey gelirse akliniza
lutfen yazin.
THY 783 | Alan Cosar