Hiç bir şekilde online metar alamıyorum

Avast anti virüsüde kapadım acabamı diye gene değişen birşey yok

Anlamadım gitti!!!
Acaba FSX ile SB4 kullanan arkadaşlar hangi Fsuipc versiyonunu kullanıyor???
Selamlar,
bu sorunu da önce "FSInn UI" (yönetici olarak) çalıştırıp daha sonra FSX'i açarak çözdüm.hknpal wrote:Chat sorunu win7 de yonetici olarak calistir ve xp modu ile cozulmektedir. Tum fsinn programciklarinin bu soyledigim ayarlarini yapip halledersiniz.fatihserpen wrote:SB4'te herhangi bir problemle karşılaşmamıştım sistemimi yenileyene kadar; ancak ne zaman makine değişti problem başladı. SB4 herhangi bir zamanda FSX'i kilitlemeye başladı , HRESULT 0xC000014B hata kodu almaya başladım(sanırım REX Wheater Engine ile ilgili) vs... Ben de pes ettim ve FSInn kurmaya karar verdim ama iki gündür uğraşıyorum hataları ayıklamak ve sistemi çözebilmek için. Umarım mutlu sonla biter...Sanırım birtek Chat sorunu kaldı, onu da halledecem hayırlısıyla...
Şimdi aklıma geldi, bir ara VATSIM server problemliydi. Emin değilim ama sanırım ben metar aldığı adresi değiştirmiştim. Şuanda da SB4'ü kaldırmış durumdayım sitemden oyüzden kontrol edemiyorum. SB4'ün CFG dosyasından metar aldığı ilgili IP ya da adres ne varsa bir de onu kontrol edin isterseniz.targo wrote:Arkadaşlar dediğim gibi FSX'i kaldırıp yeniden kurdum yeniden SB4 yükledim ama sonuç hala aynı![]()
Hiç bir şekilde online metar alamıyorum
Avast anti virüsüde kapadım acabamı diye gene değişen birşey yok
Anlamadım gitti!!!
Acaba FSX ile SB4 kullanan arkadaşlar hangi Fsuipc versiyonunu kullanıyor???
Selamlar,
Sizin icin aksam SB4 kurup bidaha bakarım, ben de emin degilim.targo wrote: Fatih kaptan SB den metar alınan IP yi değiştirmek iyi fikir gerçekten ama SB klasöründe cfg diye bir dosya bulamadım.
4743
şimdi baktım ve bakarken hatırladım..fatihserpen wrote:Sizin icin aksam SB4 kurup bidaha bakarım, ben de emin degilim.targo wrote: Fatih kaptan SB den metar alınan IP yi değiştirmek iyi fikir gerçekten ama SB klasöründe cfg diye bir dosya bulamadım.
4743