Daha önce şubatta yayınladığım tüm meydanların setinin en güncel versiyonudur.Baskıya hazır.
http://rapidshare.com/files/409355698/T ... 0.rar.html
TR Full Chart Set Temmuz 2010
-
- Junior Member
- Name: Ekrem SARIKAYA
- PID: 4263
Teşekkur ederim Buğra Kaptanım. Elinize sağlık...
- THY4388
- Junior Member
- Name: Mustafa KOSAR
- PID: 4388
- Vatsim ID: 1104709
- City: Kocaeli
MERHABA ARKADAŞLAR
bugun yazayım artık dedim
ltfj chart ında neden start haritaları yok merak ettim.. biliyormusunuz? kolay gelsin iyi uçuşlar
bugun yazayım artık dedim

ltfj chart ında neden start haritaları yok merak ettim.. biliyormusunuz? kolay gelsin iyi uçuşlar
Mustafa KOŞAR
Senior First Officer
Senior First Officer
- THY3716
- Legend
- Name: Bahadir ALKES
- PID: 3716
- Vatsim ID: 1097118
- City: Istanbul
Öncelikle Buğra Kaptan'a teşekkürler. Sonrasında ise Mustafa Kaptanım, LTFJ için STAR lar LTBA için varış noktaları ile aynıdır. Yani; YAA, GAYEM vb. noktalara varışlı rota planlayabilirsin. Ancak buradan sonra DCT SBH (direkt SBH VOR) yapıp, VOR üzeri racetrack dönüşü ile (ki bunu da direkt giriş, paralel giriş ya da yağmur damlası girişi ile yaparsın) 06 veya 24 pistine ILS yaklaşabilirsin. Tabii, bu oldukça zahmetli bir husus ve yakıt sarfına neden olduğundan (arkadaşlar bilirler, sanal ortamda yakıtımız bedava olmasına rağmen bu konuda çok pintiyimdir) ben şöyle yapıyorum : YAA, GAYEM sonrası örneğin 06 pistine inilecekse FMC me SBH243/11 şeklinde bir nokta girip direkt oraya uçarım ve oradan ILS e establish olurum. Genelde Gökçen'e pek uçan olmadığı için sorun yaşamazsınız. ATC varsa zaten sizi o direkt yaklaşacak şekilde vektörler...
Lead me, follow me or get out of my way !
- THY4388
- Junior Member
- Name: Mustafa KOSAR
- PID: 4388
- Vatsim ID: 1104709
- City: Kocaeli
ilker ve Bahadır kaptanlarım sağolun
ben şunun için sormuştum uluslar arası bir havalimanı oluyorya sbh onun için daha yoğun bir trafik çünkü gerçekte atclerin işi zor olsa gerek ozaman her uçağa vektör vermek... kolay gelsin teşekkürler.. iyi uçuşlar
ben şunun için sormuştum uluslar arası bir havalimanı oluyorya sbh onun için daha yoğun bir trafik çünkü gerçekte atclerin işi zor olsa gerek ozaman her uçağa vektör vermek... kolay gelsin teşekkürler.. iyi uçuşlar
Mustafa KOŞAR
Senior First Officer
Senior First Officer