Gecen hafta bu konu konusulduktan sonra daha fazla uzatmamak adina yazmayi dusunmemistim ama bugun Hakan kaptanla bu sahsin konusmasini okuduktan sonra bende yazma geregi gordum.
Gecen hafta sanirim hakan kaptan konuyu actiktan bir yada iki gun sonra Ltba da 208 numarada park halindeydim ve bu sahista 05 pistine yakin ve yerde, Ltba2008 sceneryde cimlerin ustunde gorunuyordu. Her neyse bende yaklasik bir 40 dakikalik bir hazirliktan sonra uzun ucus icin p/s baslattim ve 05 pistine taxi yapacagimi raporladim, yaklasik bir dakikadan az bir zaman icinde KYR001 olarak 05 e lineup yaptigini duyurdu. Her neyse ben p/s tamamladim ve 05 icin taxi ye basladigimda kendisini pistte kalkis icin hazir bir sekilde durdugunu gordum, ben hic acele etmeden 05 taxi ye devam ettim ve bekleme noktasindan once durdum, bu sahis ise neredeyse 3 dakikadan fazla bri zaman gecmesine ragmen hala pistte beklemekteydi. Ben beni gorup kalkacagini umut ederken bir yandanda isiklar vesaire ile ugrasirken birden KYR001 slew modda icimden bir gectigini gordum ve tekrar piste geri gelip durdu derken hemen hemen pistin ortasina kadar bir pist boyunca gidip geldikten sonra bir de pistin gerisine dogru gidip geldikten sonra bir kez daha icimden gelip gecti ve tekrar piste donerek hic bir sey olmamis gibi kalkis raporu vererek kalkti. Tabi ben bu arada crash olmustum bile ve en ufak bir screenshoot alamadan o hizla ilk etapta unicoma ne yaptiginizin farkindamisiniz diye bir msg attim daha sonrada ozelden niye slew moda alip bilhassa beni crash ettigini sordum, kendiside ben Fs kullanmiyorum sende adam olup ucagini dibime sokmasaydin demesi ile bende koptum ve karsilikli restlesmeye girdik, tabi burada her ne kadar ben kufur kullanmasamda kendisini dolayli yoldan bana ettigi adam olsaydin kelimesine karsilik oldukca rencide edici ve assagiladigimi soyleyebilirim, aslinda bir an icin Pc nin bir tarafindan girip obur tarafindan cikip butun hazirligimi crash ile sonlandirmasini farkli bir sekilde yuzune soylemek istedim ama maalesef bu arkadas Pc nin arkasina saklanip her ne yapiyorsa yada deniyorsa kallesce etrafindaki trafikleri umursamadan keyiflerini kacirmayi iyi beceriyor.
Bana yazilarindan pek ruh hali iyi gibi gozukmedi, her ne kadar bu hobiye gonul vermis insanlarda olsak nerede duracagimizi iyi bilip aile ve islerimizden kalan zamanlarimizi burada tamamlasakta bu kisi sanirim ipin ucunu kacirmis, yada belirli bi yasa gelmis ama yasinin adami olamamis biri.
Fazla dusunup bu kisi hakkkinda keyfimizi kacirmaya degmez gibi geliyor bana, en azindan onu memnun etmemis oluruz ama bundan sonrasinda yinede ben bu sahis tarafindan olabilecek olaylara karsi tedbirli olup aleyhine olabilecek pozisyonlara karsi bu sefer delil almayada niyetliyim.
Kim bu KYR001?
- THY4521
- Average User
- Name: Serdar GULER
- PID: 4521
- Vatsim ID: 1146824
- City: Istanbul
Çok geçmiş olsun Erhan ve Hakan Kaptanım herkes şikayetçi bir ben karşılaşmadım sanırım bu şahısla
Valla ben yinede böyle kişilere karşı crash ı kapalı tutuyorum.

- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Arkadaşlar elinizde olan tüm delillerle TrVacc Incident Report kısmına yazın
. Ben de karşılaşmadım ama bu arkadaştan kurtulma zamanı gelmişte geçiyor sanırım. Günün çok az bölümünde ayırabildiğimiz zamanları mahveden bu kişi herkesin özgürlüğünü kısıtlıyor ve bence en büyük cezayı hakediyor. İster işletim sistemi, ister simülatörü farklı olsun kimse kimsenin değerli zamanını harcayamaz. Ben FsPax kullanıyorum ve crash'im hep açık, bunu kullanmayı seviyorum ve biri bana çarpacak diye de bundan vazgeçmem ama hesabını sorarım. Lütfen sizlerde bu ve benzeri olaylara hassas yaklaşın. Ancak bu hassasiyeti gösterirken soğukkanlı olun ve olayın sebeplerini iyice araştırın, kullanıcıdan kaynaklı olmayan(server gecikmesi gibi) durumları kendiniz filtrelemeye çalışın. Hassasiyet derken anladınız siz aslında, burada hepimiz belli seviyelerde insanız, küçük sorunları büyütmeyelim, büyükleri de görmezlikten gelmeyelim anlamında söylüyorum. Bu olayda bana göre görmezden gelinemeyecek kadar büyük.
Sevgilerimle, keyifli uçuşlar olsun.

Sevgilerimle, keyifli uçuşlar olsun.