udikisilik wrote:Kaptanım bu GlidePath'e benzeyen kırmızı ışıklar dışında yer görüntüleri de çok kötü benim de LTBA civarında başıma geliyor. Yerdeki tüm detaylar gidiyor kötü bir görüntü çkıyor ortaya. Onun dışında her yerde görüntü güzel. Ama ne zaman LTBA civarına gelsem sizin yer görüntüleri gibi oluyor
Merhaba Cüney Kaptan, sizin bahsettiğiniz kaplamaların bulanıklaşması LTBA v1.2 de giderildi olarak belirtilmişti. Yeni senaryo da da bulanıklaşma olmadı bende. Fs deki ayarları sadece SS alabilmek için epey bir düşürmüştüm. Normal ayarlarımla bırakın ss almayı pencereye denk getiremiyordum bile o derece yavaşlıyordu. Sonra birkaç deneme yaptım.Tüm statik ucakları ve araçları vs kaldırdım. Problemin son yapılan LTBA scenerydeki AFL.Bgl dosyası olduğunu farkettim ve mecburen v.1.21 kullanıyorum.. Nedenini bulamadım.
Adnan kaptanım selamlar, Sendeki sorun bendede oluyor. Bunun çok fazla sebebi olabilir. Bende uçuşlarımda Fs i kapatmadan diğer uçuşlarımı gerçekleştirmeyi seviyorum. Ancak 2-3 uçuş sonra aynı hatayı alıp tekrar başlatmam gerekiyor. Seninkisi daha sık görülüyorsa nedeni fazla add-on yüklemekten şişen bir fs olabilir. FS açıkken windows görev yöneticisinden "Bellek Kullanımı" 'na baktığında fark edilir. Aynı sorunu yaşamış ve çözüme ulaşmış arkadaşlar yardımcı olacaktır.
İyi uçuşlar dilerim.