Simdi bu aksam olacak evente imkansiz katilamayacayim, aldigim imajdan da kurtaramiyor pc yi...
Xp ye gecmeyi dusunuyorum, tavsiyesi olan var midir? Windows 7 ye o kadar alistiktan sonra da xp ye tekrar geri donmek

Win7 göçtüğünde "imdat!" diyeceğim Uğur, ona göre...THY3537 wrote:Tekrar merhabalar...
Sonunda format işlemini bitirdim... 1000 tane zorlukla ve hata mesajı ile boğuştum ve çok mutluyum. Sorunsuz uçuşlarıma da başladım.
Windows Vista 32 bit
Windows 7 32 bit & 64 bit
Windows Xp32 bit & 64 bit
Bütün bu işletim sistemleri ile kullandım Flight Simulator 2004 ü. Çok bariz farkla XP 64bit önde bunun şimdi farkına varabildim. Gerçekten işletim sistemi herseye anında tepki veriyor. fps olayı daha yüksek, loading süresi çok daha kısa vs vs vs...
Sİzlere de eğer değiştirmeyi düşünüyorsanız Windows Xp 64 bit Sp2 yi tavsiye ediyorum..
Abi ne zaman istersen...THY3615 wrote:Win7 göçtüğünde "imdat!" diyeceğim Uğur, ona göre...THY3537 wrote:Tekrar merhabalar...
Sonunda format işlemini bitirdim... 1000 tane zorlukla ve hata mesajı ile boğuştum ve çok mutluyum. Sorunsuz uçuşlarıma da başladım.
Windows Vista 32 bit
Windows 7 32 bit & 64 bit
Windows Xp32 bit & 64 bit
Bütün bu işletim sistemleri ile kullandım Flight Simulator 2004 ü. Çok bariz farkla XP 64bit önde bunun şimdi farkına varabildim. Gerçekten işletim sistemi herseye anında tepki veriyor. fps olayı daha yüksek, loading süresi çok daha kısa vs vs vs...
Sİzlere de eğer değiştirmeyi düşünüyorsanız Windows Xp 64 bit Sp2 yi tavsiye ediyorum..