FS X Crash
Arkadaslar Fsx squawkbox çalışınca yakın konumumda herhangi bir frekans algılarsa hem oyun çöküyor hemde squawkbox bu durumdayken online recorderla oynayabildiğim zamanlar gece 4-8 arası oluyor su anda ise daha taxi tamamalayamadan oyun çöküyor bilgisayarımın özellikleri fsx i kaldıracak düzeyde en azından bunu biliyorum ekstra bir bilgisi olup yardımcı olan olursa cok memnun olurum teşekkürler herkese iyi uçuşlar ...
Kemal Erdogan
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
erdgn wrote:Arkadaslar Fsx squawkbox çalışınca yakın konumumda herhangi bir frekans algılarsa hem oyun çöküyor hemde squawkbox bu durumdayken online recorderla oynayabildiğim zamanlar gece 4-8 arası oluyor su anda ise daha taxi tamamalayamadan oyun çöküyor bilgisayarımın özellikleri fsx i kaldıracak düzeyde en azından bunu biliyorum ekstra bir bilgisi olup yardımcı olan olursa cok memnun olurum teşekkürler herkese iyi uçuşlar ...
Muhtemelen yenisiniz kaptanım. Yakın konumdaki herhangi bir frekanstan kastınız nedir? Yakın bir trafikten mi bahsediyorsunuz? Bilgisayarınızın özelliklerini yazarsanız belki o açıdan da yardımcı olabiliriz. Ayrıca simulator-oyun ayrımını yapabildiğinizi buraya da ağız alışkanlığıyla yazdığınızı ümid ediyorum. Nitekim yaptığımız şey oyun oynamak değil. Oyun tabanlı olsa da amacı gerçekçilik olan bir simulator uygulaması...
- THY2100
- Advanced Member
- Name: Armagan BURCU
- PID: 2100
- Vatsim ID: 973633
- City: Antalya
Sevgili arkadaşlar yetkililer söylemeden ben söyliyim.teknik departmanda gerekli dökümanları lütfen inceleyin.onlara bir göz atmadan buraya lütfen konu açmayın.üzerinde emek verdiğimiz bu simülasyon bir "OYUN" olmayıp çok kapsamlıdır.bu yüzden buraya konu açacak olsaydık inanın forum asıl amacını yitirirdi.
Saygılarımla.
Saygılarımla.
Armağan BURCU
ATPL(A)
Boeing 737-800
ATPL(A)
Boeing 737-800