Merhabalar arkadaşlar. Kısa bi zaman önce FSX te fsinnn kullanmaya başladım. fakat çözemediğim komik şeyler oluyor. Şöyle İzah edeyim.
Kapıda online olduğumda eğerki çevremde birkaç tane Fsinn kullanan online arkadaş varsa bi tanesi hemen benim uçağın üzerindeymiş gibi görünüyor ve TCAS tada trafik uyarısı oluyor.
Fsinn in PIA menüsünden o arkadaşın üzerine X işareti koyduğum zaman kayboluyor ama bu seferde onu meydanda göremiyorum çarpma ihtimali doğuyor, hemde ardından başka fsinn kullanıcısının uçağı gelip yapışıyor.
Havadaykende aynı sorun Fsinn kullanan trafiğe yaklaşık 20Nm yaklaşınca oluyor. Ama bu sefer üzerimde değil gölge gibi arkamda.
Çok saçmamı komikmi bilmiyorum ama çektiğim resimleri kısa zamanda atıcam ve görmenizi sağlıyacağım. Bana yardım ederseniz çok sevinirim. Tekrar squawbox a dönmek istemiyorum.
Bu arada Ben Win 7 Ultimate kullanıyorum. Flight simulator X de ise Fsin 1.1 beta - fsinn 1,4 ve fscoplot 1,7 yüklü.
fsinn de arkamda sürekli bi uçak oluyor. yardım
- Apollo
- Legend
- Name: Erdal ELMACI
- PID: 3195
- Vatsim ID: 1059183
- City: Ankara
Vatsim ortamında FSinn kullanırken uçak yapışmasının sebebi olarak bir not buldum ama henüz denemedim. Bu sorunu yaşayan olur ise deniyebilir;
http://www.apollo3.com/ljames/fsinn/vatsim/faq/
Alıntı
A plane follows me
Disable P2P.
Inn Control Panel -> Set -> Network -> Peer To Peer -> (Tick) Peer to Peer disabled.
http://www.apollo3.com/ljames/fsinn/vatsim/faq/
Alıntı
A plane follows me
Disable P2P.
Inn Control Panel -> Set -> Network -> Peer To Peer -> (Tick) Peer to Peer disabled.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Teşekkür ederim hocam ne kadar çabuk cevap yazdınız. şu an mesaideyim eve gidince linkteki anlatılanları deneyeceğim
- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
http://www.flythy.org/forum/viewtopic.php?f=6&t=6405
Erman Pilicoglunun yazisini okuyun, kesin ve basit bir cozumu var, bir zamanlar bende muzdariptim bu sorundan
Erman Pilicoglunun yazisini okuyun, kesin ve basit bir cozumu var, bir zamanlar bende muzdariptim bu sorundan

Erhan M. Artuc
Erman Hocam Çok teşekkür ederim Linkteki Topic'e baktım anlatılan şey yine per to peer le ilgili fakat Topic'teki diğer resim göçmüş. onuda biraz daha bakıp bulmaya çalışırım. İlginiz için Tekrar teşekkür ederim. sorun hallolunca büyük harflerle forumda yazıcam ki kimse saçma bi şekilde crash olmasın 

- artuncs
- Legend
- Name: Erhan M. ARTUC
- PID: 3578
- Vatsim ID: 1087117
- City: London
Peer to peer i disabled ettiginiz anda sorun ortadan kalkacak hic resimle ugrasmayin.yasinkarademir wrote:Erman Hocam Çok teşekkür ederim Linkteki Topic'e baktım anlatılan şey yine per to peer le ilgili fakat Topic'teki diğer resim göçmüş. onuda biraz daha bakıp bulmaya çalışırım. İlginiz için Tekrar teşekkür ederim. sorun hallolunca büyük harflerle forumda yazıcam ki kimse saçma bi şekilde crash olmasın
Last edited by artuncs on 25 Dec 2010, 00:27, edited 3 times in total.
Erhan M. Artuc
Tamam hocam yarın kesinlikle deneyeceğim.Per to peer i diseable ettiginiz anda sorun ortadan kalkacak hic resimle ugrasmayin.
ok hocam şimdi sizin yolladığınız resmide diğerleri gibi göremiyorum sorun benim bilgisayarın resmin kaynağını yani imageshack.us sitesini yasaklamasıymış. Çok çok saolun konu şuan deneyemesemde kesinlikle kapanmıştır.Burada çok açık yazıyor ki daha ne gerekiyor??? sorun çözülmüştür...