FlyTHY Izmir ailesine acik mektup.
- THY4292
- Senior Member
- Name: Hakan DAGHAN
- PID: 4292
- Vatsim ID: 1134887
- City: İzmir
Alican Merhaba,
7-12 Aralıkta müsait miyim, değil miyim bilmiyorum ama madem o tarihlerde buradasın mutlaka biraraya geliriz,aslında İzmir ekibi olarak bizde istiyoruz biraraya gelmeyi.
7-12 Aralıkta müsait miyim, değil miyim bilmiyorum ama madem o tarihlerde buradasın mutlaka biraraya geliriz,aslında İzmir ekibi olarak bizde istiyoruz biraraya gelmeyi.
- THY656
- VIP Member
- Name: Selim BILGIN
- PID: 656
- Vatsim ID: 853361
- City: Aydin
Hakan bu kadar gencin arasında seni yalnız bırakmam.Kardeşini de getir.Gençler kenarda takılırken senle biraz araba muhabbeti yaparız.
Selim Bilgin
A3XX Inst.Rating VA
Selim Bilgin
A3XX Inst.Rating VA
SELİM BİLGİN THY656
-
- Average User
- Name: Ersin BOZKURT
- PID: 2937
- Vatsim ID: 1045773
- City: Izmir
Alican her zaman başımızın üstünde yerin var. yeterki gel hem geçen İzmir toplantısını telafi ederiz, bu arada İlker abi İzmir de seni çok özledi hatta üst komşum geçenlerde seni sordu, sana çok selamı var.
biliyon oda uçaklara uçmaya meraklı akşamları uçar kendisi, geldin mi onu görürsün. gelmek istiyenler için kalıcak yerinizde var. FlyThy İzmir ailesi olarak bunu üstlenmeyi her zaman sevdik.
şimdiden ben ev rezervasyonuma dört kişiyi yazdım diğer arkadaşlar da burdan booking yaparsa bizde odasını ayarlamış oluruz.

- THY4292
- Senior Member
- Name: Hakan DAGHAN
- PID: 4292
- Vatsim ID: 1134887
Selim Hocam mesaj alınmıştır...nasipse birlikteyiz
FLYTHY İzmir ailesinin diğer üyelerinden ses yok...
Orhan,Murat, Uğur,Hayri üstadlar, Cenk ve Murat kardeşlerim sesimi duyan var mı :call: :call: :call:
Mehmet Aslan kaptanım elbette katılabilirsiniz.Hem tanışmış oluruz.Sizi aramızda görmek bizi de mutlu eder.
FLYTHY İzmir ailesinin diğer üyelerinden ses yok...
Orhan,Murat, Uğur,Hayri üstadlar, Cenk ve Murat kardeşlerim sesimi duyan var mı :call: :call: :call:
Mehmet Aslan kaptanım elbette katılabilirsiniz.Hem tanışmış oluruz.Sizi aramızda görmek bizi de mutlu eder.
- THY4422
- Senior Member
- Name: Cuneyt ARSLAN
- PID: 4422
Arkadaşlar İzmir'de yaşayan bir FlyTHY üyesi olarak ben de aranızda bulunmak isterim, Hatta belirli günler fasıl yaptığım iki güzel mekan var İzmir'de. Sizleri buralara da davet etmek isterim. Hem güzel fiyatlara güzel hizmet hem de sıcak bir ortam yakalarız şarkılar türküler vs.. ne dersiniz?
4422 Cüneyt Arslan
4422 Cüneyt Arslan
- THY2294
- Junior Member
- Name: ÖMER FARUK GENÇKAL
- PID: 2294
- Vatsim ID: 994887
Ersin kaptanım, bu sefer de kordondan yer ayarlama ama lutfen
)
Saka bi yana da daha farklı bir yerde organizasyonu gerceklestirebiliriz. Ben her en kadar artık ankarada ikamet ediyor olsam da izmire bahsi gecen tarihler arasında gelebilirim, 8 sene yasadigim sehri ozlemedim degil hani
)

Saka bi yana da daha farklı bir yerde organizasyonu gerceklestirebiliriz. Ben her en kadar artık ankarada ikamet ediyor olsam da izmire bahsi gecen tarihler arasında gelebilirim, 8 sene yasadigim sehri ozlemedim degil hani