Görüntü akıcılığında

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
MD
Junior Member
Junior Member

Selamlar,

Öncelikle Diyarbakır'da yaşadı?ımız acı olay için duydu?um derin üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Tüm Ulusumuzun ve havacılık camiasının başı sa?olsun [V]
Simulatörde sıkça yaşadı?ım bu olayın gerçek dünyada yaşattı?ı üzüntüyü çok derinden hissettim.Allahtan geride kalanlara sabır, ölenlere rahmet dilerim

...

Bilgisayarıma DF737 ve Archer'ı yükledikten sonra görüntü akıcılı?ında ciddi bir yavaşlama, tutkluk meydana geldi. Pent 3
733 384 RAM, Ge Force 2 MX 400 ekran kartı, Driver nvidia 41,09 yüklü
FS2002 de FR 25fr/s
Ayarlarda nasıl bir de?işiklik önerirsiniz.

Can Hürel
TK 393

CH
TK330

Merhaba öncelikle Diyarbakır'da meydana gelen kazadan dolayı çok üzüldüm[:(].Allahtan yakınlarına sabır ölenlere rahmet dilerim.
Can arkadışım benim P3-800MHZ,384RAM,GE FORCE MX400 XP HOME,DF737 ve PSSA320 var.Ben framerat'i artırmak için FS2002'de bir kaç kısıtlama getirdim bunlar özellikle scenery'lerde bulunan araçları ve park halinde bulunan uçakları çıkarmaktı daha sonra biraz grafik ayarlarını azalttım şimdi online uçarken 30fr alıyorum ama eğer daha detaylı bir bilgi istiyorsan www.ltba.net adresinedeki dökümanları okumanı tavsiye ederim.

PAİNTER
MD
Junior Member
Junior Member

Sevgili Arno,

Yanıtın için sağol. Yanıtında kafama takılan iki konu oldu. Online iken frame rate 'i nasıl ve nereden okuyabiliyorsun ve LTBA.net de belirttiğin belgeler hangi topic altında bulunabilir.

Can Hürel
TK393

CH
THY7
Officer
Officer
Name: Berhan Dönmez
PID: 7
Vatsim ID: 813296
City: Istanbul

FRAME RATE'i okumak için: SHIFT+Z ekranın sol üst köşesinde belirir.kapatmak için yine aynı tuş kombinasyonuna basmaya devam ediniz.

Berhan Dönmez
TRVACC11-FLYTHY~7~
TK330

Merhaba www.ltba.net adresteki sol köşede genel kısmı var ordan faydalı bilgilere basın ve çıkıcak olan sayfada da önerlen ayarlar var ordan tavsiye edilen ve frame rate artırıcak ayarları bulabilirsiniz.

PAİNTER
MD
Junior Member
Junior Member

Yanıtlar için çok sağolun
sevgiler...
Can Hürel
TK393

CH
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”