fs 2004 online ucus

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
redberets

ben fs2004 yukledim flythy recorder ile fs2004'te yaptigim ucuslari kaydetip rutbe atlayabilirmiyim?¿ veya baska programlarmi kullanmak zorundayim?¿ yani sorum fs2004 te nasil online ticari ucus yapabilirim?¿
tesekkurler.
Apollo
Legend
Legend
Name: Erdal ELMACI
PID: 3195
Vatsim ID: 1059183
City: Ankara

Sayın Bilal öncelikle diğer konudan sonra buraya yeni konu açmışsınız heralde FSX den vazgeçtiniz.

Öncelikle lütfen forum kuralları kapsamında kullanıcı panelinden Ad SOYAD PID gibi bilgilerinizi giriniz ki bizim gibi sol tarafta bu bilgileriniz doğru olsun.

Daha sonrada FlyTHY ana sayfasında girişte solda bulunan menüleri biraz inceleyin ve downloads kısmına da bir bakın bakalım adım adım bir online uçuş nasıl yapılır orada bulacaksınız.

Sorduğunuz sorular burada yazılı anlatılacak kadar basit ve kolay olmadığı gibi hepimizin saatlerce forumları okuyarak dosyaları indirerek arayıp bulup öğrendiği konular. Lütfen sizde Forum ana başlıklarından Training ve Flight Simulator kısımlarını başlık başlık tarayınız tüm cevaplarınız forumlarımızda yer almaktadır.

Tabi bunlardan önce VATSIM genel kurallarını da bir kez daha gözden geçiriniz.

Uçmadan önce tavsiyem LTBA da online olarak 122.80 UNICOM kanalına bağlanın varsa ATC kanalına bağlanın ve uçanlar neler yazıyor neler yapıyor METAR vs nedir biraz bilgi sahibi olun. Hepimiz böyle başladık.

Saygılarımla.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”