Flight Simulator X Oynarken Hata verip kapanıyor

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
THY3683
Average User
Average User
Name: Dinc Mor
PID: 3683

Arkadaşlar merhaba,

FlyTHY ve Online uçmaya yeni başladım, Flight Simulator uçuş esnasında tahminimle Squawkbox'tan kaynaklanan bir hata veriyor "Error Runtime" gibi ve 'Yoksay, Yeniden Dene, İptal' gibi seçenekler çıkartıyor. Bazen Yoksaya veya İptal'e bastıgım zaman oyun devam ediyor ancak Squawkbox kitleniyor restart atmam gerekiyor. Bazense bu yöntem işe yaramıyor ve Flight Simulator kitleniyor.

Tahmin edersinizki uçuşunuzun sonlarına doğru bu şekil bir hata yüzünden oyunun kapanması çok rahatsız edici.

Daha evvel başına benzer bir hata gelen veya çözümü bilen varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim

Flight Simulator X, FlyTHY Recorder v3.53, Squawkbox 4 Kullanıyorum.

Dinç Mor, 1986
İstanbul, LTBA
THY3549
Senior Member
Senior Member
Name: Özkan SESEN
PID: 3549
Vatsim ID: 1084772
City: Istanbul

Selamlar,

Bende FSX kullanıcısıyım.Bahsettigin hatayı muhtemelen sqbox4 veriyor. Eğer öyle ise;

FSX ilk kurulumda bilgisayarınıza "Visual C++" programını kurar.Çok çabuk kurduğu için genelde gözden kaçar.Bu program sxbox4 ile çakışıyor.Program Ekle/Kaldır'dan Visual C++ kaldırarak bu işi çözebilirsin.Şahsen ben kaldırdım,FSX de gözle görülür herhangi bir durumda olmadı.Hata mesajlarıda almadım.Denemeye değer diye düşünüyorum.

Eğer farklı bir problem ise hata mesajı aldıgında bir SS alıp bu başlık altına yazabilirsin.

Güvenli uçuşlar.

Özkan Şeşen
THY3683
Average User
Average User

Anladım, cevap için teşekkür ederim Visual C++'yı sildim bakalım zaten çok fazla yapmıyor ancak bazen 2 saat uçtuktan sonra komple oyunun kitlenmesi çok sinir bozucu oluyor. İnşallah bir daha yapmaz.

Saygılar.

Dinç Mor, 1986
İstanbul, LTBA
THY4431

Arkadaşlar ben flight recorderi fsx le bir türlü kullanamadım siz nasıl yapınız. bende Run time 13 Type mishtmach hatası verip kapanıyo
Apollo
Legend
Legend
Name: Erdal ELMACI
PID: 3195
Vatsim ID: 1059183
City: Ankara

Bu konuyu da inceleyiniz.

Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
THY4431

kaptanım bu link i defalarca okudum.uyguladım ama bi türlü olmadı connect fs yapıyo ama login yapamıyo recorder. hata verip kapanıyo.
THY4431

ARKADAŞLAR BULDUMMMMM FSX İÇİN FSUIPC 4.20 YÜKLEYEREK SORUN HALLEDİLİYOR ALIN LİNK http://rapidshare.com/files/83168985/Wi ... retail.rar
Apollo
Legend
Legend
Name: Erdal ELMACI
PID: 3195
Vatsim ID: 1059183
City: Ankara

Yasin kaptanım çözümlemenize sevindim. Bu dosyayı siz mi yüklediniz?

Eğer öyle ise ana kaynağının linkini verirseniz daha iyi olur zira rapid belli zamanlarda siliyor. O şekilde daha kalıcı olur.
Saygılarımla
Turkish vACC Enroute Controller (C1)
Whatever the weather,WE MUST MOVE TOGETHER
THY3683
Average User
Average User

Bende açtım saf saf okuyorum konuyu nedir bu falan diye meğer kendim açmışım geçen sene hiçte hatırlamıyorum bile böyle bir sorun yaşadığımı =)
novemberrain
Junior Member
Junior Member
Name: Ekrem SARIKAYA
PID: 4263

Bu konuyu okuyacak olanlar aklinda bulundursun. FSUIPC nin versiyonlari FS2004 için farklı, FSX için farklıdır. FS2004 için 3.x sürümler FSX için 4.x sürümler kullanilir.

Saygılar
THY4521
Average User
Average User
Name: Serdar GULER
PID: 4521
Vatsim ID: 1146824
City: Istanbul

Bende FSUIPC4 var ama yinede flight recorder hata veriyor. Tam olarak şöyle yazıyor
Run-time error '13':
Type mismatch
yazıp kapanıyor. Bu arada ben vista kullanıyorum. yardımcı olursanız sevinirim...

Serdar GÜLER
PID:4521
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”