FSINN PROBLEMİ

Questions About FS9 and FSX. Software and Hardware related problems and information.
Post Reply
Kemoz
Newbie
Newbie
Name: Kemal Özer
PID: 4284

Flight Simulator'ü açtığım zaman sağ alt köşede trafik lambasına benzer bir ikon çıkıyordu ordan telsiz iletişimi için tuş atıyordum.. bilgisayarı değiştirdim buraya da FSINN yükledim fakat ikon görünmüyor.. işletim sistemi XP. yardımcı olabilecek var mı??

bir de oyunda iken başlat'ın olduğu araç çubuğunu her daim görmek istiyorum. eski bilgisayarda nasıl oldu bilmiyorum ama bu şekildeydi.. nasıl olacağını bilen var mı?
silistreli
Senior Member
Senior Member
Name: Kisisel veri
PID: 3841
Vatsim ID: 1008925
City: Arnavutkoy

Bahsettiğiniz logo FSFDT; normalde FS2004'ü çalıştırdığınızda o logo görev çubuğunda yer almıyor. Ne zamanki uçuşu ayarlayıp "fly now"'a tıklıyorsunuz işte o an fscopilot devreye giriyor ve sistemi multiplayer'a göre ayarlıyor. FSFDT'de bu sırada çalışmaya başlıyor. Eğer sizde bir sorun varsa şunu deneyin; Başlat, Programlar, FSFDT altında FSInn UI'ye tıklayın.

Sonucu burdan yazarsanız ona göre yeni yollar denemeye çalışırız.
THY3144
Newbie
Newbie
Name: Gürkan ONAT
PID: 3144

simulator ilk kurulumda full screen (tam ekran) olarak açılıyordu yanlış hatırlamıyorsam.
simulator açık iken ALT + ENTER tuşlarına basarsanız full screenden çıkar ve görev çubuğunu görmenize müsade eder.
bu durumda kullanmanızı tavsiye edeceğim kullanış biçimide:görev çubuğu üzerinde herhangi bir boşluğa sağ tıklayıp özellikleri seçin açılan pencerede ^görev çubuğunu otomatik olarak gizle^ kutucuğunu işaretleyin.
Gürkan ONAT
FlyThy , PID3144
SAMSUN 1982
THY3144
Newbie
Newbie

hocam ne yaptınız sorunu çözebildinizmi paylaşırsanız sevinirim.
Gürkan ONAT
FlyThy , PID3144
SAMSUN 1982
THY3144
Newbie
Newbie

hocam ne yaptınız sorunu çözebildinizmi paylaşırsanız sevinirim.
Gürkan ONAT
FlyThy , PID3144
SAMSUN 1982
Post Reply

Return to “Flight Simulator General Discussion Forum FS9|FSX|FSX-SE”