Arkadaşlar Merhaba,
Birkaç gündür yaşadığım bir problemden bahsetmek istiyorum. Çok uzun bir süredir sistemimde çift monitör kullanıyorum, FS de de yine çift monitör kullanıyorum. FMC, Radio panel ve throttle quadrant'ı undock panel usulü ile ikinci monitörde takip ediyorum. Birkaç gün öncesine kadar hiçbir problem yaşamamıştım, ancak birkaç gündür ikinci ekranımdaki görüntüler bozuldu. Yeni bir monitör aldım, ekran kartımı sıfır olan yedeği ile değiştirdim, driver güncellemeleri yaptım, çözünürlük ayarlarını her şekilde denedim; ancak bir türlü olmadı. Özellikle FMC'nin yazı karakterleri çok kötü, neredeyse okunmayacak şekilde. Sanki ikinci monitör 800*600 veya daha düşük çözünürlükte çalışıyor. Ama FS haricinde diğer uygulamalarda böyle bir problem yok. Son olarak Fs Global 2010 yükledim ancak bu sorun ondan önce peydah oldu.
Bu tarz bir sorun yaşayan arkadaşlar oldu mu acaba? Sorunu nasıl çözeceğimi inanın şaşırdım, yardımlarınızı rica ediyorum.
Teşekkür ediyorum.
Selamlar,
EDIT: Arkadaşlar, az önce FS de Display ayarlarında Hardware kısmında Device settings altında 2 çıkış için de ayrı ayrı ayarlar yapılabildiğini öğrendim. Akşama deneyip sonucunu bildireceğim.
EDIT2: Yukarıda belirttiğim şekilde sorun çözüldü.