arkadaşlar öncelikle merhabalar
benim sorum şu fs2004 te adnan menderes havalimanı için bir pist için ILS sistemi var diğeri için yok. Ama FSX te her ikji pist içinde ILS sistemi var bunu nasıl düzeltebilirim?
şimdiden teşekkürler
adnan mendere airport pistleri
- cenks
- Advanced Member
- Name: Cenk Senkaya
- PID: 1843
ILS eklemenin yolları vardı ama ben hiç denemedim, forumda biraz aradım tam net cevapları bulamadım.
Forumumuzu iyice bir araştır derim kaptanım, olmadı sanalpilot'a da bir göz at, mutlaka olması lazım...
kolay gelsin :-)
Forumumuzu iyice bir araştır derim kaptanım, olmadı sanalpilot'a da bir göz at, mutlaka olması lazım...
kolay gelsin :-)
- THY157
- VIP Member
- Name: Selçuk POYRAZ
- PID: 157
Mert kaptan selamlar,
Eğer default değil bir kaynaktan bulduğunuz add-on bir scenery kullanıyorsanız zaten hem 34R hem de 16L pisti için ILS'iniz var demektir. Eğer halen default scenery'yi kullanıyorsanız, avsim'deki file library'den veya sanal pilot forumlarından LTBJ için yeni scenery'yi bulabilirsiniz.
Eğer default değil bir kaynaktan bulduğunuz add-on bir scenery kullanıyorsanız zaten hem 34R hem de 16L pisti için ILS'iniz var demektir. Eğer halen default scenery'yi kullanıyorsanız, avsim'deki file library'den veya sanal pilot forumlarından LTBJ için yeni scenery'yi bulabilirsiniz.
- THY3890
- Average User
- Name: Semih Batuk
- PID: 3890
- Vatsim ID: 1110258
- City: Istanbul
Piste ILS eklemenin en kolay yolu BENCE! AFCAD programı... indirmek istersen => http://www.fsfield.com/viewfile/1404.html